12+ συνταγές για κάμπινγκ για να κάνετε γεύματα για κάμπινγκ χωρίς μεγάλη διαφορά

12
12+ συνταγές για κάμπινγκ για να κάνετε γεύματα για κάμπινγκ χωρίς μεγάλη διαφορά

Αν αναζητάτε ιδέες για γεύματα για κατασκήνωση για να αναπτύξετε στο επόμενο ταξίδι σας για κάμπινγκ, βρίσκεστε στο σωστό μέρος. Όλα αυτά τα χρόνια κάναμε αφθονία της κατασκήνωσης σε σκηνές, σε αυτοκίνητα και στο Airstream μας. Στο μέτωπο του φαγητού, ο στόχος είναι πάντα ο ίδιος – νόστιμα γεύματα κατασκήνωσης χωρίς πολλή φασαρία, εξοπλισμό ή καθαρισμό. Γρήγορο και εύκολο είναι το όνομα του παιχνιδιού. Οι πόντους μπόνους κερδίζονται επειδή μπορείτε να προετοιμάσετε εξαρτήματα εκ των προτέρων. Πέρασα από τα αρχεία για να επιλέξω όλες τις αγαπημένες μου συνταγές για κάμπινγκ. Τα περισσότερα μπορούν να μαγειρευτούν με ένα μόνο κομμάτι μαγειρικού σκεύους – τα αγαπημένα περιλαμβάνουν μια κατσαρόλα, ένα τηγάνι ή μια σχάρα. Ας ξεκινήσουμε μιλώντας για τον εξοπλισμό μαγειρικής της κατασκήνωσης.

Εξοπλισμός μαγειρικής κατασκήνωσης σε τραπέζι πικνίκ δίπλα σε ροή αέρα

Απαραίτητος εξοπλισμός μαγειρικής κατασκήνωσης

Είτε κάνετε κάμπινγκ με αυτοκίνητο είτε ταξιδεύετε με το Airstream, τα κόκαλα του βασικού μας γαστρονομικού κιτ κάμπινγκ είναι γενικά τα ίδια. Ο εξοπλισμός κάμπινγκ στο μπροστινό μέρος μαγειρέματος μπορεί να ξεφύγει γρήγορα, γι‘ αυτό προσπάθησα να τσακώσω αυτά που μειώνουμε σε μια λογική ποσότητα που εξακολουθεί να επιτρέπει μια γκάμα νοστιμιάς ενώ απολαμβάνουμε νέα μέρη! Αυτό εξελίσσεται συνεχώς, πειραματίζομαι πάντα με διαφορετικούς συνδυασμούς φιλικούς προς το camp, αλλά να πώς είναι τώρα.

  • Ένα καλό ψυγείο: Ιδανικό για τη φόρτωση τούβλων από κατεψυγμένες σάλτσες, μαρινάδες και άλλα συστατικά μαζί με ευπαθή προϊόντα.
  • Καυστήρας προπανίου: Ακόμα και όταν έχουμε το τρέιλερ προτιμώ να μαγειρεύω σε εξωτερικούς χώρους. Τείνω να χρησιμοποιώ έναν μόνο καυστήρα και να αλλάζω σε οποιαδήποτε κατσαρόλα, τηγάνι, ταψί, ταβά ή κομάλ πάνω από αυτό. Είναι εξαιρετικά ευέλικτο και δίνει πολλές επιλογές.
  • Μια μεγάλη κατσαρόλα: Κρίσιμο για σούπες, μαγειρευτά, κάρυ και τσίλι με μία κατσαρόλα.
  • ψηνω στα καρβουνα: Αν ο καιρός είναι καλός όταν κάνετε κάμπινγκ, θα θέλετε να ψήσετε στη σχάρα. Πολλά κάμπινγκ έχουν ψησταριές με κάρβουνα μόνιμα ενσωματωμένες σε κάθε χώρο, αλλά συχνά φέρνουμε μαζί μας μια μικρή ψησταριά.
  • Κάποιο ταψί: Αυτή είναι μια άκρως προσωπική επιλογή. Μιλάω με πολλούς κατασκηνωτές για τη μαγειρική τους οργάνωση και τα τελευταία χρόνια Μαύρη πέτρα έχει καταιγίσει το μαγείρεμα κατασκήνωσης. Η αδερφή μου έχει ένα, κατασκηνώνουν πολύ, και λέει ότι βασικά μαγειρεύουν κάθε γεύμα σε αυτό – από τηγανίτες μέχρι τηγανητές πατάτες. Εξακολουθώ να μου αρέσει να χρησιμοποιώ ένα τηγάνι από χυτοσίδηρο για τηγανίτες και μια ινδική τάβα για τηγανητές πατάτες, είναι αντικείμενα που χρησιμοποιώ ήδη στο σπίτι και λειτουργούν με βασικό καυστήρα προπανίου. Βασικά, σε κάθε περίπτωση, αναζητάτε μια μεγάλη, επίπεδη, ζεστή μεταλλική έκταση στην οποία μπορείτε να μαγειρέψετε μια σειρά από συνταγές. Τα συστήματα skottle (όπως Αυτό και Αυτό) είναι παρόμοια με την τρέχουσα ρύθμιση μου.
  • Ένα μαχαίρι και σανίδα κοπής: Μου αρέσει μια σανίδα κοπής καλού μεγέθους.
  • Ooni Pizza Door: Αυτός είναι ένας πραγματικός χαρακτήρας μπαλαντέρ και λίγο οδυνηρός αν είμαι ειλικρινής. Κατά καιρούς, φορτώνουμε το Ooni και φέρτε το για κάμπινγκ, ειδικά αν ο καιρός είναι όμορφος. Έχουμε το Ooni 16, αυτό που τροφοδοτείται από προπάνιο, οπότε καταρρέει κάτω. Είναι εξαιρετικό για το μαγείρεμα πίτσες κατασκήνωσης, το ψήσιμο λαχανικών, τα πιάτα με φασόλια, μια σειρά από flat ψωμιά και το λατρεύω για τα κεμπάπ paneer veggie (κάτω). Χρειάζεται λίγος χρόνος για να το γνωρίσετε, αλλά είναι πολύ εκπληκτικό όταν σταματήσετε να καίτε πράγματα σε αυτό. Εάν φέρετε το φούρνο της πίτσας, πρέπει επίσης να φέρετε μια φλούδα, λαβίδες, επιπλέον αλεύρι/καλαμποκάλευρο και ένα σχέδιο για ζύμη (εδώ είναι η συνταγή για ζύμη για πίτσα). Pro-tip: αν φέρετε ένα αρκετά μεγάλο ξύλο κοπής, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως δεύτερη φλούδα.

Ψητές πατάτες τυλιγμένες με αλουμινόχαρτο σε φωτιά

Οι καλύτερες συνταγές για κάμπινγκ για να φτιάξετε γεύματα για κάμπινγκ χωρίς μεγάλη διαφορά

Έχω οργανώσει αυτές τις συνταγές με βάση τον τύπο μαγειρέματος που μπορεί να κάνετε. Ένα από τα πράγματα που έχουμε παρατηρήσει όλα αυτά τα χρόνια είναι η απαγόρευση των φωτιών που επιτρέπονται στα κάμπινγκ. Μπορεί να είναι διαφορετικό σε άλλες περιοχές, αλλά στη δυτική ακτή των Ηνωμένων Πολιτειών, λόγω του κινδύνου πυρκαγιάς, οι ανοιχτές φωτιές κατασκήνωσης γίνονται όλο και πιο σπάνιες. Έτσι, το μαγείρεμα γευμάτων σε πακέτα αλουμινόχαρτου (και παρόμοια) δεν είναι επιλογή σε πολλά από τα μέρη που βρεθήκαμε πρόσφατα. Θα προσθέσω ένα σωρό συνδέσμους και πόρους παρακάτω που σχετίζονται με το μαγείρεμα στη φωτιά και ελπίζουμε ότι θα μπορέσουμε να επανεξετάσουμε το μαγείρεμα σε ανοιχτή φωτιά πιο αξιόπιστα τα επόμενα χρόνια. Θα προσθέσω και θα φωτογραφίσω ένα τμήμα ολλανδικού φούρνου σε εκείνο το σημείο!

Ρυμουλκούμενο Airstream παρκαρισμένο στο κάμπινγκ στο Νέο Μεξικό

Συνταγές Camping Grill

Στο μπροστινό μέρος του γκριλ, συχνά προετοιμάζουμε μερικά εξαρτήματα εκ των προτέρων. Για παράδειγμα, θα προετοιμάσω εκ των προτέρων το μείγμα για τα μπιφτέκια tofu ή οποιεσδήποτε ειδικές σάλτσες. Αν είναι δυνατόν, μου αρέσει να βγαίνω στις τοπικές αγορές αγροτών για να βρω πιο φιλικά προς τη σχάρα υλικά.

Ψητά λαχανικά κεμπάπ

1. Ψητά λαχανικά κεμπάπ

Μπορείτε να μαρινάρετε τα υλικά για αυτά τα κεμπάπ πριν φύγετε για ένα ταξίδι κάμπινγκ. Διατηρούνται κρύα μπορούν να χρησιμοποιηθούν έως και 4-5 ημέρες αργότερα. Πικάντικα ψητά λαχανικά κεμπάπ φτιαγμένα με μαρινάδα γιαουρτιού γεμάτη γεύση και μείγμα λαχανικών με τυρί paneer. Ένα αγαπημένο που μπορείτε να φτιάξετε εκ των προτέρων και να ψήσετε στη σχάρα ή να ψήσετε όλο το χρόνο. Τις περισσότερες φορές τα φτιάχνουμε στη σχάρα, αλλά είναι υπέροχα και στον φούρνο της πίτσας.

Tofu Burger ψητό

2. Μπιφτέκια Tofu ψητά

Καρυκευμένα με αρκετή ποσότητα κύμινου, καγιέν και μουστάρδας, αυτά είναι χορταστικά, χορταστικά, εύκολα στην παρασκευή τους, τα οποία ρίχνουν τα πάντα στη σχάρα του επεξεργαστή τροφίμων. Προετοιμάστε το μείγμα μπιφτέκι και συσκευάστε το σε μια τσάντα και, στη συνέχεια, διαμορφώστε το στο κάμπινγκ πριν το ψήσετε. Διατηρείται δροσερό, το μείγμα είναι καλό για 4-5 ημέρες.

Wedge Salad with Ranch dressing

3. Ψητή Wedge Salad

Με το καλύτερο πικάντικο ντρέσινγκ ράντσο! Τόσο εύκολο, ειδικά αν έχετε προετοιμάσει εκ των προτέρων το ντρέσινγκ. Μια νόστιμη, τραγανή σαλάτα με σφήνα στη σχάρα με πικάντικο ντρέσινγκ ράντσο, σχοινόπρασο και ξηρούς καρπούς.

Απλή μπρουσκέτα

4. Απλή μπρουσκέτα

Φέρτε ένα καρβέλι καλό προζύμι και λίγο ελαιόλαδο στις περιπέτειές σας στο κάμπινγκ και είστε στα μισά του δρόμου για την εκπληκτική μπρουσκέτα. Οι ιδέες για γαρνιτούρες είναι τεράστιες και μπορεί να κυμαίνονται από όμορφες ντομάτες έως άλλα λαχανικά που μπορείτε να ρίξετε στη σχάρα – μανιτάρια, φρέσκα κρεμμυδάκια, ψητό καλαμπόκι, καρδιές αγκινάρων κ.λπ. Μπορείτε να μαγειρέψετε, εάν χρειάζεται, στη σχάρα μαζί με οι πλάκες του ψωμιού.

Συνταγές για Κάμπινγκ Skillet

Λίγα αντικείμενα στην κουζίνα μου στο κάμπινγκ χρησιμοποιούνται περισσότερο από το κλασικό μου τηγάνι από χυτοσίδηρο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε φωτιά, πάνω από καυστήρα και σε φούρνο. Camp Breakfast Hash

5. Camp Breakfast Hash

Ένας αγαπημένος τρόπος χρήσης των υπολειμμάτων όταν κάνετε κάμπινγκ. Αυτό το Camp Breakfast Hash είναι γεμάτο με χοτ ντογκ φυτικής προέλευσης, πατάτες, τσίλι σεράνο και τελειώνει με σάλσα και ξεσκόνισμα τριμμένου τυριού. Είναι ένα ευέλικτο, με ένα τηγάνι, που μπορεί να γίνει σε σχάρα, επίπεδη επιφάνεια ή σε τηγάνι. Frittata σε χυτοσίδηρο τηγάνι

6. Μια νόστιμη φριτάτα

Η πιο νόστιμη, σούπερ προσαρμόσιμη συνταγή φριτάτας. Φτιαγμένο με πατάτες, κρεμμύδια και αυγά περιχυμένα με σάλτσα τσίλι κόλιανδρο. Μπορείτε να καταψύξετε τη σάλτσα τσίλι και να τη φέρετε στο ψυγείο σας.

Στοίβα από τηγανίτες με βούτυρο και σιρόπι σφενδάμου

7. Τηγανίτες

Αν σας αρέσουν τα κλασικά pancakes, αυτή είναι η συνταγή σας. Για το κάμπινγκ, συχνά προμετρώ τα συστατικά της τηγανίτας σε ένα βάζο για εύκολη συσκευασία. Προσθέστε τα υγρά υλικά λίγο πριν είστε έτοιμοι να τα βάλετε στο ταψί. Αυτή είναι μια συνταγή για τηγανίτες που προσφέρει μια όμορφη, κλασική στοίβα με απίστευτα τρυφερό τρίμμα και χρυσές άκρες. Οι τηγανίτες έχουν ελαφρότητα και ανύψωση (ειδικά αν διπλώσεις μέσα τα χτυπημένα ασπράδια), και καλό χρώμα.

Συνταγές για κάμπινγκ με επίπεδη κορυφή, ταψί ή Blackstone

Πολλές από τις συνταγές αυτής της κατηγορίας μπορούν να γίνουν και σε μεγάλο τηγάνι. Ένα αγαπημένο Stir-fry με Noodles και πολλά λαχανικά

8. Ένα αγαπημένο ρύζι με χυλοπίτες

Μου αρέσει να κάνω stir-fry όταν είμαστε έξω για κάμπινγκ. Συνήθως, κάποια παραλλαγή σε ένα stir-fry όπως αυτό. Ένα αγαπημένο stir fry με βάση τα νουντλς με μεταξένια νουντλς ρυζιού, λαμπερό και τραγανό μπρόκολο, φρυγανισμένα κάσιους, γρήγορα μαριναρισμένο θρυμματισμένο τόφου και ψημένα στηγάνι κρεμμύδια σε μια γευστική σάλτσα σόγιας ενισχυμένη με τσίλι. Λειτουργεί σε όλα, από ένα μεγάλο τηγάνι μέχρι ένα Blackstone.

Σαλάτα με καλαμπόκι καρύδας

9. Σαλάτα με καλαμπόκι καρύδας

Βουτυρώνουμε ένα ταψί, ένα τηγάνι ή ένα ταψί και προσθέτουμε καλαμπόκι, φρέσκο ​​θυμάρι, κόκκινα κρεμμύδια, καβουρδισμένα αμύγδαλα και καρύδα. Ολοκληρώστε με μια στύψιμο από χυμό λεμονιού ή λάιμ. Τόσο απλά, τόσο νόστιμα!

Γεύμα σε βάζο σούπα τορτελίνι

Γεύμα σε βάζο Συνταγές Κάμπινγκ

Το να φτιάχνω μερικά από αυτά τα „γεύματα σε βάζο“ είναι το καλύτερο πράγμα που κάνω όταν ετοιμάζω γεύματα για ένα ταξίδι. Πάντα φτιάχνω 2-3 από αυτά και στη συνέχεια απλώς προσθέτω νερό (και ίσως ένα άλλο κοινό είδος ντουλάπι ή δύο) και έχετε ένα υπέροχο γεύμα. Ιδανικό για μέρες ταξιδιού ή οποιεσδήποτε μέρες κατασκήνωσης όταν δεν έχετε χρόνο μαγειρέματος.

Γεύμα σε βάζο σούπα τορτελίνι

10. Γεύμα σε βάζο σούπα τορτελίνι

Απλώς προσθέστε νερό και μια κονσέρβα ντομάτες θρυμματισμένες. Είναι τόσο απλό και τόσο καλό! Μια κατσαρόλα με φακές και ντομάτα στιφάδο, διάσπαρτη με παχουλά, τρυφερά τορτελίνια, με μια σειρά από μπαχαρικά. Ιδανικό για κατασκήνωση σε ένα δοχείο ή για βραδινά γεύματα.

Γεύμα σε βάζο Πικάντικα ζυμαρικά με κάρυ

11. Γεύμα σε βάζο Πικάντικα Noodles με κάρι καρύδας

Απλώς προσθέστε νερό και μια βουτιά γάλα καρύδας για να φτιάξετε αυτό το αρωματικό δοχείο για νουντλς με κάρυ. Ένας δυναμικός και ζωηρός ζωμός ενισχύεται με καγιέν, τζίντζερ, κανέλα και κουρκουμά που περιβάλλει noodles αυγών και ό,τι λαχανικά εποχής έχετε στη διάθεσή σας.

Γεύμα σε βάζο Ιταλική σούπα κριθαριού

12. Γεύμα σε βάζο Ιταλική σούπα κριθαριού

Αυτό είναι ένα αγαπημένο γεύμα γεμάτο γεύση σε βάζο – μια χορταρική, χορταστική, ιταλική σούπα κριθαριού με λίγη χίπικη πινελιά. Απλώς προσθέστε νερό και ένα κουτάκι θρυμματισμένες ντομάτες και είστε καθ‘ οδόν για μια πραγματικά υπέροχη κατσαρόλα με σούπα.

Κάμπινγκ στην έρημο

Άλλοι Χρήσιμοι Σύνδεσμοι Συνταγών Κάμπινγκ

Αν ασχολείστε σοβαρά με το μαγείρεμα σε ανοιχτή φλόγα, αναζητήστε το William Rubel’s Η μαγεία της φωτιάς: Εκατό συνταγές για το τζάκι ή τη φωτιά. Δημοσιεύτηκε από την Ten Speed ​​Press το 2002, αυτός είναι ένας όμορφος τόμος μεγάλου σχήματος, με σκληρό εξώφυλλο που έπεσα πάνω μου πριν από χρόνια καθώς περιηγούσα τις στοίβες στη Βιβλιοθήκη του Σαν Φρανσίσκο. Αμέσως πυροδότησε φανταστικά οράματα ψωμιών στη φωτιά και ψημένων ρουστών. Εναλλακτικά, μπορείτε να επισκεφτείτε τον ιστότοπο του William εδώ. Θα παρατηρήσετε ότι αναφέρει το Joy of Cooking: 75th Anniversary Edition ότι έχει „την καλύτερη εισαγωγή στη μαγειρική σε εστίες από οποιοδήποτε βιβλίο που γνωρίζω οπουδήποτε.“ Συνέβαλε σε αυτό το τμήμα στο βιβλίο.

– Βικιπαίδεια: Μαγειρική σε φωτιά. Δείτε τη φωτογραφία του φούρνου από σκραπ!

Αυτό είναι το Camino: Αυτό είναι ένα άλλο αγαπημένο βιβλίο μαγειρικής που επικεντρώνεται στη μαγειρική στη φωτιά από τους Russ Moore και Allison Hopelain. Το Camino ήταν ένα εξαιρετικό εστιατόριο με έδρα το Όκλαντ με επίκεντρο μια όμορφη ανοιχτή εστία και εποχιακά υλικά – το βιβλίο θα ωθήσει τη φαντασία σας σε κατευθύνσεις που σχετίζονται με το τι είναι δυνατό με υπέροχα υλικά, ανοιχτή φλόγα και λίγη τεχνογνωσία.

Εντάξει, αυτό είναι προς το παρόν. Αυτή θα είναι μια σελίδα που ενημερώνεται τακτικά! Πείτε μου τις αγαπημένες σας συνταγές για κάμπινγκ στα σχόλια!

101 Συνδρομή Βιβλίων Μαγειρικής

Η συνδρομή Premium Χωρίς διαφημίσεις περιλαμβάνει:
-Περιεχόμενο χωρίς διαφημίσεις
-Συνταγές φιλικές προς την εκτύπωση
Μπαχαρικό / Βότανο / Λουλούδι / Ξύσμα Συλλογή συνταγών pdf
Weeknight Express Συλλογή συνταγών pdf
– Μπόνους έκπληξη όλο το χρόνο

Schreibe einen Kommentar