Φαγητό στη Σοκότρα – Πώς είναι;

0
Φαγητό στη Σοκότρα – Πώς είναι;

Φαγητό στη Σοκότρα, πώς είναι και θα πεινάσετε όταν επισκεφτείτε αυτό το μαγικό isn και; Τα καλά νέα είναι ότι, ενώ είναι απλό, το φαγητό στο Socotra είναι φρέσκο, αρκετά ποικίλο και γενικά αρκετά καλό. Και σίγουρα υπάρχει μια σκηνή με το Socotra street food!

Για να διαβάσετε για τα καλύτερα ποτά στη Συρία κάντε κλικ εδώ.

Φαγητό στη Σοκότρα – τι είναι η κουζίνα Σοκότρα;

Ενώ είναι μέρος της Υεμένης, τουλάχιστον επίσημα η Σοκότρα είναι ένα πολύ απομονωμένο νησί που βασίζεται είτε στην παράδοση ορισμένων τροφίμων είτε στην τοπική παραγωγή, γενικά αργότερα. Τα παλιά χρόνια η Σοκότρα ήταν μέρος της Δημοκρατικής Υεμένης, επομένως θα έπαιρνε μέρος των προμηθειών της από το Ανατολικό Μπλοκ. Μετά την ενοποίηση της Υεμένης βασίστηκε σε προμήθειες από την Υεμένη, και πιο πρόσφατα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, που είναι κάπως σαν θεματοφύλακας του νησιού αυτή τη στιγμή.

Για να διαβάσετε για τον θάνατο του Προέδρου της Υεμένης κάντε κλικ εδώ.

Από την πλευρά των φρέσκων προϊόντων, η χώρα ως νησί έχει άφθονα ψάρια, υπάρχει επίσης μια αξιοπρεπής ποσότητα κοτόπουλου, με τα περισσότερα από τα γεύματά σας να είναι μαγειρεμένα σε εξωτερικούς χώρους φρέσκο ​​ψάρι ή κρέας με ζυμαρικά ή ρύζι. Συνήθως σερβίρονται με μυρωδάτη σάλτσα και συνοδεύονται από πατάτες ή φρέσκα λαχανικά.

Όσο για το σνακ, επίσης δεν θα πεινάσετε, με άφθονα διαθέσιμα όχι μόνο φρέσκα φρούτα όπως πορτοκάλια, αλλά και αυτή την κλασική μεσοανατολική λιχουδιά το ραντεβού.

Επί εκδρομές στη Σοκότρα Τα γεύματα περιλαμβάνονται στο πακέτο και μαγειρεύονται φρέσκα μπροστά σας καθώς απολαμβάνετε κάποιο σοβαρό κάμπινγκ. Το βράδυ στο ξενοδοχείο τρώτε στο ξενοδοχείο και αυτό μπορεί να περιγραφεί ως κουζίνα της Μέσης Ανατολής.

Μπορείτε να πιείτε στη Σοκότρα;

Εντάξει, για να ξέρουμε τι σκέφτεστε, μπορείτε να πιείτε αλκοόλ στη Σοκότρα, θα φτάσουμε σε αυτό σε λίγο καθώς είναι περίπλοκο. Το κύριο ποτό εδώ όμως είναι το τσάι, όπως και άλλα αραβικά μέρη.

Ανά πάσα στιγμή θα υπάρχει ένα θερμός τσαγιού, γεμάτο ζάχαρη, έτοιμο για κατανάλωση. Το τσάι είναι βασικά η ζωή στη Σοκότρα. Οι άνθρωποι της Socotra είναι πολύ φιλικοί και σίγουρα θα απολαύσετε ένα φλιτζάνι ή δύο τσάι με τους ντόπιους.

Μπορείτε να πιείτε αλκοόλ στο Socotra

Η κατανάλωση αλκοόλ δεν είναι τόσο συνηθισμένη στην Υεμένη καθώς είναι ένα μουσουλμανικό κράτος σε μεγάλο βαθμό σε έναν εμφύλιο πόλεμο που περιλαμβάνει πολλούς φονταμενταλιστές ισλαμιστές. Το Socotra, αν και υπό τις ερμηνείες τύπου ΗΑΕ, επιτρέπει πλέον στους τουρίστες να φέρουν αλκοόλ για δική τους κατανάλωση. Ωστόσο, πρέπει να είστε μη μουσουλμάνος (ή τουλάχιστον όχι από τη Σαουδική Αραβία) και περιορίζεστε σε ένα λίτρο ποτού ανά άτομο.

Οι Socotrans πίνουν αλκοόλ; Θα πρέπει να πάτε να το ανακαλύψετε μόνοι σας…

Για να συμμετάσχετε στην επόμενη περιοδεία YPT στη Σοκότρα, ελέγξτε αυτό Σύνδεσμος.

Schreibe einen Kommentar