Τα καλύτερα ραβιόλια σε κονσέρβα | 2022

1
Τα καλύτερα ραβιόλια σε κονσέρβα |  2022

Όντας Βρετανοί, δεν είμαστε ακριβώς γνωστοί για το φαγητό μας και υπάρχουν πολλά πράγματα που άλλοι μπορεί να θεωρήσουν χάλια, που αγαπάμε, πολλά από αυτά της κονσερβοποιημένης ποικιλίας. Τα ραβιόλια σε κονσέρβα είναι ένα από αυτά τα φαγητά που μου λείπουν, λαχταράω και τολμώ να πω ότι αναζητώ.

Τι συμβαίνει με τα κονσερβοποιημένα τρόφιμα στην Αγγλία;

Εντάξει, οπότε δεν εννοώ όλα τα κονσερβοποιημένα τρόφιμα, αλλά τα κονσέρβες που εφευρέθηκε σχεδόν από τον Heinz και συνήθως συνοδεύονται από κάποιο είδος σάλτσας μαλακής ντομάτας. Η μόδα ξεκίνησε με τα φασόλια Heinz Backed Beans, δεν το ήξερα αυτό, αλλά τα φασόλια με υποστήριξη είναι στην πραγματικότητα φασόλια σόγιας.

Αυτά έγιναν βασικό προϊόν για το αγγλικό πρωινό, τη μοναδική μας γαστρονομική απόλαυση στον κόσμο και μετά υποθέτω ότι ο Heinz σκέφτηκε «Υπάρχουν κάποια διάσημα πιάτα παγκοσμίως που μπορούμε να διαστρεβλώσουμε και να τα βάλουμε σε κονσέρβα»;

Και αγόρι μου πήγαν γκανγκμπάστερ, εννοώ ότι θα μπορούσε κυριολεκτικά να συνεχίσει για πάντα αυτό που έβαλε ο Heinz σε ένα τενεκεδάκι και πιθανότατα θα τους δώσει το δικό τους άρθρο μια μέρα, αλλά πήραμε μακαρόνια heinz, που όπως μπορεί να μαντέψατε δεν ήταν ακριβώς μακαρόνια, αλλά επεξεργασμένο μικροσκοπικό κομμάτι ζυμαρικών με σάλτσα ντομάτας. Πήραμε αλφαβητικά μακαρόνια, που φτιάχτηκαν το ίδιο, αλλά με γράμματα (ένα είδος που θα είχε και ζώα). Κονσερβοποιημένα μακαρόνια μπολονέζ, τα οποία θα έτρωγα συχνά κρύα και μεθυσμένα και αντικείμενο της σημερινής συζήτησης κονσέρβα ραβιόλια.

Τι είναι τα ραβιόλια;

Τα ραβιόλια είναι ένα διάσημο ιταλικό πιάτο που αν ο θεός είχε τον τρόπο του δεν θα το είχαν βάλει ποτέ σε τενεκέ. Σύμφωνα με τη Wikipedia «Ravioli ενικού: raviolo, προφέρεται [raviˈɔlo]) είναι ένας τύπος ζυμαρικών που περιλαμβάνει μια γέμιση τυλιγμένη σε λεπτή ζύμη ζυμαρικών. Συνήθως σερβίρεται σε ζωμό ή με σάλτσα”. Η εν λόγω σάλτσα κονσερβοποιημένης ποικιλίας είναι μια γλυκιά ντομάτα.

Έχει μακρά ιστορία που χρονολογείται από την Ιταλία του 14ου αιώνα, αλλά υπάρχουν αρχεία για αυτό στο Ηνωμένο Βασίλειο περίπου την ίδια εποχή ΚΑΙ ότι δεν έγινε μπάσταρδος από τον Heinz για χάρη των Βρετανών!

Μπορείτε να διαβάσετε για το Street Food στη Ρώμη εδώ

Η ιστορία των κονσερβοποιημένων ραβιόλι

Τα κονσερβοποιημένα ή κονσερβοποιημένα ραβιόλια έγιναν έτσι δημοφιλή την εποχή που όλοι κονσερβοποιούσαν πράγματα, τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Αρχικά, τα κονσερβοποιημένα ραβιόλια ήταν δημοφιλή στα ιταλικά στρατεύματα, πριν κυκλοφορήσουν στον ευρύτερο κόσμο, συμπεριλαμβανομένου του Ηνωμένου Βασιλείου και των ΗΠΑ.

Μεταπολεμικά, οι Ιταλοί που θυμόντουσαν ότι μπορούσαν πραγματικά να μαγειρέψουν επέστρεψαν στη μαγειρική, ενώ το Ηνωμένο Βασίλειο και οι ΗΠΑ σκέφτηκαν ουάου κονσερβοποιημένα ραβιόλια, ας το κάνουν αυτό καταραμένο πράγμα.

Από τι είναι κατασκευασμένα τα ραβιόλια/κονσέρβες;

Τα καλύτερα ραβιόλια σε κονσέρβα

Τα πιο δημοφιλή ραβιόλια σε κονσέρβα ή κονσερβοποιημένα ραβιόλια είναι ζυμαρικά γεμιστά με βοδινό κρέας, αν και έχουν χρησιμοποιηθεί ιταλικό λουκάνικο ή ακόμα και τυρί. Η σάλτσα είναι συνήθως ελαφριά ελαφρώς γλυκιά σάλτσα ντομάτας, αλλά και πάλι θα μπορούσε να είναι ντομάτα με λίγο κρέας μέσα ή και πάλι τυρί ριγμένο για καλό μέτρο.

Οι Heinz είναι γενικά οι θεοί κονσερβοποιημένα ή κονσερβοποιημένα ραβιόλια και προσφέρουν ένα σωρό επιλογές. Ωστόσο, ο Heinz δεν φτιάχνει στο μυαλό μου τα καλύτερα ραβιόλια σε κονσέρβα. Ποιος φτιάχνει τότε τα καλύτερα ραβιόλια σε κονσέρβα; Ότι θα φτάσουμε.

Επωνυμίες ραβιόλι σε κονσέρβα – Ποια είναι τα καλύτερα ραβιόλια σε κονσέρβα;

Ποιες είναι οι 5 καλύτερες μάρκες ραβιόλι σε κονσέρβα στο Ηνωμένο Βασίλειο; Εντάξει, έτσι το έγραψα ελπίζοντας να πάρω κάποιες απαντήσεις ή μάλλον αντί να μου το είχε απαντήσει κάποιος, αλλά δυστυχώς όχι. Ως εκ τούτου, έπρεπε κυριολεκτικά να το ερευνήσω μόνος μου. Παρακαλώ

5) Ραβιόλια σε κονσέρβα Waitrose

Μισώ ό,τι αντιπροσωπεύει ο Waitrose, αλλά αν το κοιτάξετε, φαίνεται ότι είναι πολύ καλό. Λέγοντας πραγματικά καλά εννοούν πιο ακριβά από άλλες μάρκες.

4) Ραβιόλια από κονσέρβα Aldi

Όπως τα παραπάνω αλλά πολύ φθηνότερα. Δυστυχώς, ενώ μάρκες σαν αυτές έχουν γίνει πολύ δημοφιλείς, εξακολουθώ να νιώθω σαν τη φτώχεια όταν αγοράζω οτιδήποτε από εκεί. Αν και με τον τρέχοντα πληθωρισμό στο Ηνωμένο Βασίλειο, είναι πραγματικά οικιακή επωνυμία τώρα.

Για να διαβάσετε για τον πληθωρισμό στο Ηνωμένο Βασίλειο κάντε κλικ εδώ (CPI,από%200,6%25%20στο%20Απρίλιο%202021)

3) Ραβιόλια από κονσέρβες Tesco

Τα καλύτερα ραβιόλια σε κονσέρβα

Εντάξει, όταν ήμουν πραγματικά πολύ φτωχός, αυτά ήταν σαν 5p ένα κουτί. Ειλικρινά στα τέλη της δεκαετίας του ’90 μπορούσα να κάνω ένα μήνα ψώνια με 10 λίρες, δυστυχώς αυτό δεν είναι τόσο εύκολο στις μέρες μας.

2) Το δεύτερο καλύτερο ραβιόλι σε κονσέρβα είναι το Heinz

Ναι, καταλαβαίνουμε ότι εσύ το εφεύρε, έτσι νιώθεις σαν να είσαι δικός σου σκατά τώρα, αλλά ενώ είσαι καλός δεν είσαι το καλύτερο ραβιόλι σε κονσέρβα στον κόσμο.

1)Το καλύτερο ραβιόλι σε κονσέρβα στον κόσμο είναι το Branston Ravioli

Είχατε ποτέ τουρσί cranston; Εντάξει, φτιάχνουν το καλύτερο τουρσί στον κόσμο, και από το τουρσί είναι μια εμφιαλωμένη μαύρη σάλτσα που αγαπάμε πραγματικά στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το τουρσί Branson και το σάντουιτς χαμέ δεν μπορούν να χτυπηθούν. Ξεφεύγω, αλλά βασικά φτιάχνουν ένα κονσερβοποιημένο ραβιόλι που όταν δημοσίευσα τη φωτογραφία του ο φίλος μου το χαρακτήρισε «τροφή των θεών». Δεν είχε άδικο. Όχι και τόσο διαφορετικό από τη Heinz, αλλά με ένα πλεονέκτημα Branston και απλώς μια μάρκα που σε κάνει να νιώθεις καλά.

Μπορείτε να προμηθευτείτε ραβιόλια σε κονσέρβα στην Καμπότζη;

Μπορείτε να προμηθευτείτε ραβιόλια σε κονσέρβα στην Καμπότζη; Ναι, μπορείτε στο Angkor Market στο Siem Reap.

Για να διαβάσετε για το Angkor Market κάντε κλικ εδώ.

Γιατί είναι σημαντικό? Επειδή μένω εδώ, γι‘ αυτό.

Schreibe einen Kommentar