Συγχαρητήρια στους παραλήπτες του Βραβείου Εθελοντής της Χρονιάς 2022!

14
Συγχαρητήρια στους παραλήπτες του Βραβείου Εθελοντής της Χρονιάς 2022!

Το City of Sugar Hill έχει την τιμή να έχει τόσους πολλούς καταπληκτικούς εθελοντές. Χάρη στην υποστήριξη των συμμετεχόντων κατοίκων μας και των κοινοτικών ομάδων μπορούμε να τιμήσουμε ιστορικούς χώρους, να φέρουμε την τέχνη στο κέντρο της πόλης, να προσεγγίσουμε τη νεολαία της πόλης και πολλά άλλα. Καθεμία από τις κοινοτικές μας ομάδες αποτελείται από εξαιρετικούς σκληρά εργαζόμενους που συγκεντρώνουν κεφάλαια, κάνουν και υλοποιούν σχέδια και κάνουν προβολή της κοινότητας, όλα μαζί με τις καθημερινές τους δουλειές και δραστηριότητες. Κάθε χρόνο, το Sugar Hill τιμά δύο από αυτές τις cheerleaders της κοινότητας με το Βραβείο Εθελοντής της Χρονιάς και το Βραβείο Susan Roebuck Community Champion.

Γνωρίστε τους αποδέκτες των βραβείων μας:

Συγχαρητήρια στον αποδέκτη του βραβείου Εθελοντής της Χρονιάς 2022 του Sugar Hill, Wade Williams.

Ο Wade είναι μέλος του Players Guild και έχει αφιερώσει εθελοντικά τον χρόνο του για να δουλέψει κάθε συναυλία του Sugar Hill Live On Stage με παραχωρήσεις. Συμμετέχει επίσης στο καστ για το Strangers on a Train, παίζοντας στο Eagle Theatre 10 – 19 Φεβρουαρίου ως Arthur Gerard.

Σύμφωνα με τους υποψηφίους του, ο Wade εργάστηκε ως σκηνικό συνεργείο για το Players Guild. Βοήθησε να μετακινήσει σετ, σκηνικά, και μάλιστα έχει φτιάξει μερικά δικά του. Ο Wade είναι το μόνο άτομο στο οποίο η κοινοτική ομάδα και το προσωπικό της εκδήλωσης μπορούν πάντα να βασίζονται για να πει το ναι και να γίνει εθελοντής.

Η αποδέκτης του βραβείου Susan Roebuck Community Champion του Sugar Hill είναι η Angela Jenkins.

Η Angela είχε προταθεί από προηγούμενους αποδέκτες του βραβείου Εθελοντής της Χρονιάς. Οι υποψήφιοι επαινούν την Angela, δηλώνοντας ότι είναι θετική και υποστηρίζει όλους τους συμμετέχοντες. Περιμένει πάντα μετά από κάθε αγώνα για να εξασφαλίσει ότι κάθε δρομέας/περιπατητής επιστρέφει με ασφάλεια.

Αν δείτε τη σελίδα Friends of the Greenway στο Facebook, θα δείτε ότι η Angela είναι ένα βασικό συστατικό της ομάδας. Συντονίζει και ενορχηστρώνει τρεξίματα, διατηρώντας ενεργά τα 5 μίλια μας στο Greenway.

Συγχαρητήρια στον αποδέκτη του πρώτου ετήσιου Πρωταθλητή Κοινότητας Μικρών Επιχειρήσεων του Sugar Hill, το Sugar Hill Distillery.

Το Sugar Hill Distillery βοήθησε στην ανάδειξη της μοναδικής μας ιστορίας του φεγγαριού, αλλά ο JD και ο Keri εργάζονται επίσης σκληρά για να φέρουν κοντά την κοινότητά μας. Ο JD είναι βετεράνος και κάνει πολλά για να υποστηρίξει τους βετεράνους στην κοινότητά μας.

Σχετικά με τα βραβεία:

Το βραβείο Εθελοντής της Χρονιάς αναγνωρίζει ένα μέλος της κοινότητας που ασπάζεται το σύνθημα «Go Big or Go Home» του Sugar Hill. Αυτό το άτομο συνεισφέρει σημαντικά στην κοινότητα του Sugar Hill μέσω της δέσμευσης, της υπηρεσίας, της δημιουργικότητας, της συνεργασίας και της ηγεσίας στον εθελοντικό του ρόλο.

Το βραβείο Susan Roebuck Community Champion Award τιμά ένα μέλος της κοινότητας που αφιερώνει γενναιόδωρα από τον χρόνο και τα ταλέντα του στην κοινότητα, μεμονωμένα ή ως μέρος μιας κοινοτικής ομάδας, και υποστηρίζει την πρόοδο και την υποστήριξη στη γλυκιά μας πόλη. Αυτό το άτομο είναι μια ενεργή «μαζορέτα» για το Sugar Hill.

Το βραβείο Small Business Community Champion αναγνωρίζει μια μικρή επιχείρηση στο Sugar Hill που κρατά την κοινότητά μας στο επίκεντρο αυτού που κάνει. Γνωρίζουμε ότι η παροχή χρόνου, κονδυλίων και υποστήριξης δεν είναι μικρή υπόθεση για τις μικρές επιχειρήσεις, αλλά θέλουμε να τιμήσουμε εκείνες που υπερβαίνουν τον κανόνα. Αυτό το βραβείο προσπαθεί να αναδείξει επιχειρήσεις που έχουν σημαντικό κοινωνικό αντίκτυπο, συνεργάζονται με σχολεία και κοινοτικές ομάδες και υποδεικνύουν το πνεύμα της κοινοτικής υπηρεσίας.

Schreibe einen Kommentar