Σπιτικά Τηγανισμένα Φασόλια

41
Σπιτικά Τηγανισμένα Φασόλια

Αν είχατε μόνο τηγανητά φασόλια από κονσέρβα, αυτή θα πρέπει να είναι η επόμενη συνταγή που θα μαγειρέψετε. Τα σπιτικά τηγανητά φασόλια αλλάζουν το παιχνίδι. Είναι απλά στην παρασκευή τους και το να τα έχετε στη διάθεσή σας διευκολύνει το να ετοιμάζετε μαζί γεύματα για μέρες. Σκεφτείτε tacos, tostadas, chilaquiles και ντιπ με φασόλια επόμενου επιπέδου. Υπάρχουν πολλές απόψεις για το πώς να φτιάξετε τηγανητά φασόλια. Θα πω μόνο το εξής: όταν είμαι μόνος στο σπίτι και δεν υπάρχει κανένας άλλος να μοιραστώ ένα γεύμα, έτσι τα μαγειρεύω. Αυτή η έκδοση είναι Έτσι απίστευτα καλό που συνήθως τα απολαμβάνω με το κουτάλι. Αλλά είναι επίσης τόσο απλό που εγώ Δεν σκέφτηκα να μοιραστώ τη συνταγή εδώ μέχρι να ρωτήσετε κάποιοι από εσάς όταν με είδες να μαγειρεύω σε μια από τις Ιστορίες μου πρόσφατα. Ορίστε λοιπόν!
Συνταγή για σπιτικά τηγανητά φασόλια

My Refried Bean Technique

Ο τρόπος με τον οποίο μαγειρεύω τα τηγανητά φασόλια είναι αρκετά απλός, αν και έχω μερικές κάπως αντισυμβατικές κινήσεις που επιμένω. Μου αρέσουν τα φασόλια μου με βάθος και γεύση, διατηρώντας παράλληλα κάποια φωτεινότητα και ελαφρότητα. Χρησιμοποιώ ακριβώς τη σωστή ποσότητα ελαιολάδου για να ψήσω καλά ψιλοκομμένα κρεμμύδια μαζί με τα φασόλια και μπόλικο ζωμό τους. Η καπνιστή πάπρικα προσθέτει έναν υπαινιγμό καπνιστού βάθους στο οποίο δεν μπορείτε να βάλετε ένα δάχτυλο, ενώ διατηρείτε τα πράγματα χορτοφαγικά. Το μυστικό μου συστατικό είναι μια τελική βουτιά από φρεσκοστυμμένο χυμό λεμονιού. Νομίζω ότι είναι το στοιχείο που βοηθάει τα φασόλια να μην φαίνονται πολύ βαριά, και η οξύτητα εξουδετερώνει το αμυλώδες των φασολιών. Μην τσιγκουνευτείτε τον χυμό λεμονιού.
Φασόλια Pinto σε πήλινο δοχείο

Τα καλά φασόλια έχουν σημασία

Νιώθω σαν ένα σπασμένο ρεκόρ. Το ακούτε αυτό από εμένα κάθε φορά που παρουσιάζω μια συνταγή με φασόλια. Προσπαθήστε να αγοράσετε αποξηραμένα φασόλια από μια πηγή που έχει καλό τζίρο. Δεν θέλετε να αγοράσετε μια σακούλα με σκονισμένα, λυπημένα φασόλια που έχουν μείνει πολύ καιρό στο ράφι. Τα χύδην τμήματα των παντοπωλείων συχνά μετακινούνται γρήγορα μέσα από τα φασόλια και τα όσπρια τους ή κρατούν τα μάτια σας καθαρά για αποξηραμένα φασόλια στις τοπικές αγροτικές αγορές, συνεταιρισμούς και τα παρόμοια. Ή, ψάξτε για κειμήλια φασόλια στο διαδίκτυο – υπάρχουν τόσες πολλές υπέροχες όμορφες ποικιλίες. Χρησιμοποιώ φασόλια pinto εδώ, αλλά σίγουρα μπορείτε να εξερευνήσετε άλλους τύπους φασολιών – μαύρα φασόλια, φασόλια cranberry, κ.λπ. Παίξτε!
Συνταγή για σπιτικά τηγανητά φασόλια

Πολτοποιήστε πριν το μαγείρεμα

Κάτι τελευταίο θα αναφέρω πριν φτάσουμε στη συνταγή. Σε πολλούς αρέσει να πολτοποιούν τα φασόλια τους στο τέλος της διαδικασίας μαγειρέματος, αλλά συνήθως το κάνω στην αρχή. Είναι πολύ λιγότερο ακατάστατο με αυτόν τον τρόπο, δεν εργάζεστε σε ζεστό καυστήρα και θεωρώ ότι είναι πιο εύκολο να αποκτήσετε τη σωστή συνοχή. Θα το αναφέρω παρακάτω, ένας πουρές πατάτας είναι εξαιρετικός για αυτό. Οποιοδήποτε εργαλείο πολτοποίησης: ένα γουδοχέρι σε ένα μπολ, ένα μεγάλο πιρούνι, ό,τι μπορεί να σπάσει τα φασόλια. Μερικά όσπρια με μπλέντερ χειρός μπορούν επίσης να λειτουργήσουν, αλλά μου αρέσει η συνοχή που έχετε όταν το κάνετε στο χέρι και δεν υπάρχει επιπλέον συσκευή για πλύσιμο.

Ελπίζω να τα δοκιμάσετε! Είναι πραγματικά μια από τις αγαπημένες μου απλές γαστρονομικές απολαύσεις. Και αν ψάχνετε για άλλη έμπνευση για φασόλια, έχω κάνει αυτήν την ανάρτηση σχετικά με το πώς να μαγειρεύετε φασόλια που είναι τρυφερά, κρεμώδη και σχεδόν τέλεια χρησιμοποιώντας μια εύκολη μέθοδο μαγειρέματος σε χαμηλότερη θερμοκρασία. Απολαμβάνω! Περιέλαβα και αυτή τη συνταγή στη λίστα με τις καλύτερες συνταγές με φασόλιαοπότε φροντίστε να το περιηγηθείτε αν αναζητάτε περισσότερη έμπνευση με επίκεντρο τα φασόλια!

101 Συνδρομή Βιβλίων Μαγειρικής

Η συνδρομή Premium Χωρίς διαφημίσεις περιλαμβάνει:
-Περιεχόμενο χωρίς διαφημίσεις
-Συνταγές φιλικές προς την εκτύπωση
Μπαχαρικό / Βότανο / Λουλούδι / Ξύσμα Συλλογή συνταγών pdf
Weeknight Express Συλλογή συνταγών pdf
– Μπόνους έκπληξη όλο το χρόνο

Schreibe einen Kommentar