Πρόγραμμα χρέωσης προϋπολογισμού 2023 (Οι εγγραφές έχουν ανοίξει τώρα!)

0
Πρόγραμμα χρέωσης προϋπολογισμού 2023 (Οι εγγραφές έχουν ανοίξει τώρα!)

Το City of Sugar Hill προσφέρει ένα καινοτόμο πρόγραμμα που σας επιτρέπει να έχετε ένα επίπεδο ποσό στον μηνιαίο λογαριασμό κοινής ωφέλειας φυσικού αερίου. Με τον μέσο όρο του λογαριασμού σας και την ισοπέδωση των κορυφών, καθώς και των κοιλάδων, μπορείτε να επιτύχετε έναν σταθερό λογαριασμό για τις υπηρεσίες κοινής ωφέλειας φυσικού αερίου. Αυτό το βολικό πρόγραμμα σάς επιτρέπει να πληρώνετε το ίδιο ποσό κάθε μήνα. Μπορείτε να αντιστοιχίσετε το πρόγραμμα Budget Billing με μια επιλογή αυτοματοποιημένης πληρωμής – Automatic Payment Service (APS) – και να μειώσετε τη μηνιαία πληρωμή του λογαριασμού σας σε μια απλή, μεμονωμένη καταχώρηση στο βιβλιάριο επιταγών σας. Μπορείτε να παραλάβετε μια φόρμα εγγραφής για τις αυτόματες πληρωμές από το Δημαρχείο ή να την κατεβάσετε από τον ιστότοπο του Δήμου, www.cityofsugarhill.com. Θα συνεχίσουμε να διαβάζουμε τους μετρητές σας ως συνήθως και θα λαμβάνετε πληροφορίες για την πραγματική σας χρήση, ώστε να γνωρίζετε πόση ποσότητα αερίου καταναλώνετε.

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΡΕΩΣΗΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ:

1. Πολλαπλασιάστε τη συνολική κατανάλωση για τους δώδεκα προηγούμενους μήνες, επί το εκτιμώμενο κόστος φυσικού αερίου + μηνιαία χρέωση υπηρεσιών + φόροι = Εκτιμώμενο συνολικό ετήσιο κόστος φυσικού αερίου/υπηρεσίας.

2. Εκτιμώμενο συνολικό κόστος διαιρεμένο με 12 = ποσό μηνιαίου τιμολογίου.

Η ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΧΡΕΩΣΗΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ. ΚΑΘΕ ΠΕΛΑΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΝΕΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΧΡΕΩΣΗΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΛΕΨΟΥΝ ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ 9 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023. Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΡΙΛΙΟΣ – ΜΑΪΟΣ 2024.

ΠΕΛΑΤΕΣ ΧΡΕΩΣΗΣ ΤΡΕΧΟΝΤΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ:

Η επεξεργασία τακτοποίησης θα πραγματοποιηθεί σε Ιούνιος 2023. Προς το παρόν, θα ελέγξουμε τον λογαριασμό σας για να προσδιορίσουμε τη διαφορά μεταξύ της πραγματικής κατανάλωσής σας και της κατανάλωσής σας που χρεώνεται βάσει προϋπολογισμού. Το οφειλόμενο ποσό στον λογαριασμό (πιστωτική ή χρέωση) θα εφαρμοστεί στον λογαριασμό εκείνη τη στιγμή. Σύμφωνα με την αρχική σας συμφωνία, εάν διαπιστωθεί ότι υπάρχει ληξιπρόθεσμο υπόλοιπο διακανονισμού, θα χρεωθεί στον λογαριασμό σας και θα εξοφληθεί τον Ιούνιο του 2023.

Εάν ενδιαφέρεστε για αυτό το πρόγραμμα, καλέστε το Δημαρχείο στο 770-945-6716 για να δείτε εάν το σχέδιο θα λειτουργήσει για εσάς. Οι Εκπρόσωποί μας Εξυπηρέτησης Πελατών μπορούν να υπολογίσουν την πληρωμή του Προγράμματος Χρεώσεων Προϋπολογισμού για εσάς προτού αποφασίσετε να εγγραφείτε σε αυτήν την υπηρεσία. Για να εξασφαλίσετε ταχύτερη εξυπηρέτηση, έχετε έτοιμο τον αριθμό λογαριασμού σας όταν καλείτε.

(PDF) ΕΝΤΥΠΟ ΕΤΗΣΙΑΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 2023

Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΣΤΟΛΕΤΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ, ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΙΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟ ΠΛΑΙΣΙΟ, ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΦΑΞ Ή ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΛΕΣΤΕ ΓΙΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΕΑΝ ΑΥΤΗ Η ΦΟΡΜΑ ΕΧΕΙ ΣΤΑΛΛΕΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ, ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ Ή ΣΕ ΦΑΞ.

Schreibe einen Kommentar