Παθητικοί επιθετικοί ξενώνες – Pub Street Hostel Siem Reap

1
Παθητικοί επιθετικοί ξενώνες – Pub Street Hostel Siem Reap

Εντάξει, λοιπόν, σε αυτόν τον κόσμο παίρνεις ό,τι πληρώνεις. Δεν μπορείτε να έχετε γεύσεις σαμπάνιας με ελαφριά μπύρα, όπως λέμε στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά γιατί τα hostel πρέπει να είναι τόσο αγενή και παθητικά επιθετικά, ιδιαίτερα με τη σήμανση;

Για να διαβάσετε σχετικά με την επιστροφή του Siem Reap σε πλήρη χωρητικότητα κάντε κλικ εδώ.

Pub Street Hostel

Αυτό το μέρος προσέφερε κρεβάτια κοιτώνα, αλλά και ιδιωτικά δωμάτια και σύμφωνα με trip.com προσέφεραν δωμάτια για 9 $ τη βραδιά, φαινόταν ότι ήταν η συμφωνία του αιώνα, μέχρι που φτάσαμε.

Κατά την εν λόγω άφιξη, ο οποίος μπορώ μόνο να υποθέσω ότι ήταν ο διευθυντής με επέπληξε για την κράτηση με το Trip λέγοντας «Αυτή η εταιρεία παίρνει πάντα λάθος τις τιμές μας. Ποτέ δεν αντιμετωπίζουμε αυτό το πρόβλημα με την Agoda” – με κάθε σαφές υπονοούμενο ότι ήταν δικό μου λάθος που είχαν πρόβλημα με έναν πράκτορα κρατήσεων.

Ρώτησα αν μπορούσε να μας δώσει τα κλειδιά μας και να ολοκληρώσουμε τη διαδικασία κράτησης αργότερα, στην οποία απάντησε ένα κατηγορηματικό «ΟΧΙ».

Στη συνέχεια μας πήγαν στα δωμάτιά μας, τα οποία ήταν κατά γενική ομολογία τα πιο κρυφά και ίσως τα χειρότερα δωμάτια του ξενοδοχείου, το κρεβάτι των συναδέλφων μου δεν είχε στρωθεί μετά τον ύπνο. Και το μαντέψατε ότι δεν το καθάρισαν μετά το πρώτη νύχτα.

Πινακίδες Passive Aggressive Hostel

παμπ street hostel
παμπ street hostel

Αυτό που αν και εξίσου με διασκέδασε και με εξέπληξε ήταν κάτι που δεν ήταν μοναδικό στο Pub Street Hostel, αλλά είναι περισσότερο κοινό θέμα των ξενώνων γενικά και αυτό ήταν η παθητική επιθετική σήμανση που συνέβαινε.

Υπήρχε μια κύρια πινακίδα, η οποία είχε το συνηθισμένο χωρίς όπλα, ναρκωτικά, εξωτερικά φαγητά και σκύλους κ.λπ., αλλά τα δύο που γύριζαν πραγματικά τα εργαλεία μου αφορούσαν παπούτσια και AC.

Παρόλο που δεν ήταν καθαρά, όπως καθόλου, τα παπούτσια έπρεπε να αφαιρεθούν πριν μπουν ή βγουν από το ακίνητο. Κάτι ανεξήγητο, αλλά και σκληρά επιβεβλημένο από το προσωπικό. Οι κανόνες είναι κανόνες τελικά.

Για να διαβάσετε για το Street Food στο Siem Reap κάντε κλικ εδώ.

Υπήρχε επίσης ο υποχρεωτικός μαυροπίνακας μπροστά, που πρόσφερε ξεναγήσεις και φυσικά περισσότερους κανόνες, ακολουθούμενους συχνά από ΚΑΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΣΗ. Ένας τέτοιος κανόνας ήταν ότι μεταξύ 12-2 μ.μ. δεν έπρεπε να υπάρχει AC. Για το περιβάλλον; Ελάτου κλωτσιές; Κάνω οικονομίες? Ή ήταν απλώς για να υπάρχει ένας κανόνας. Προσωπικά επιλέγω το μεταγενέστερο.

Κατά ειρωνικό τρόπο δεν είχαν καν τηλεχειριστήριο για τη μονάδα εναλλασσόμενου ρεύματος, οπότε δεν μπορούσα καν να συναινέσω στο αίτημά τους.
Επομένως, ο γενικός εμπειρικός κανόνας μην κάνετε κράτηση στο Pub Street Hostel από trip.comή ίσως καθόλου, εκτός και αν έχετε τσακωμένους κανόνες και την επιβολή τους.

Schreibe einen Kommentar