Ο οικονομικότερος μπουφές θαλασσινών στο Siem Reap – Coconut Plaza

0
Ο οικονομικότερος μπουφές θαλασσινών στο Siem Reap – Coconut Plaza

Μετά από ένα μακρύ ταξίδι στο Siem Reap ήμουν πεινασμένος. Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με τον όρο hangry είναι ένα portmanteau πεινασμένου και θυμωμένου. Εν συντομία, με οδήγησε στον φθηνότερο μπουφέ θαλασσινών στο Siem Reap – Coconut Plaza

Ο φτηνός μπουφές με θαλασσινά μπορεί να μην ακούγεται εξαιρετικό, εννοώ εξ ορισμού τα κακά θαλασσινά μπορούν κυριολεκτικά να σας σκοτώσουν, οπότε ενώ μπορεί να υπάρχουν ίσως φθηνότεροι μπουφέδες με θαλασσινά στο Siem Reap, αυτό ήταν το τέλειο σημείο ασφάλειας και τιμής. Όχι μόνο αυτό, αλλά από 6 ώρες αργότερα είμαι ακόμα όρθιος και δεν έχω έκρηξη στομάχου.

Πού είναι το Coconut Plaza και τι είναι;

Έτσι, ενώ μου πουλήθηκε ως μπουφές με θαλασσινά, όπως είναι, είναι επίσης ένα κανονικό μπάρμπεκιου, καθώς έχει κρέατα, αλλά έχει και φρούτα και επιδόρπια, αυτό ήταν παλιομοδίτικο Χμερ, αλλά με απίστευτα πολλά για να διαλέξετε από το τμήμα θαλασσινών.

Η τοποθεσία είναι σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από το μέτριο Angkor Paradise Hotel, το γραφείο του Επόμενο Βήμα FC και λίγα λεπτά από τον θρύλο που είναι η Angkor Market το καλύτερο καταραμένο σούπερ μάρκετ στην Καμπότζη.

Για να διαβάσετε για το Angkor Market κάντε κλικ εδώ.

Ανοίγουν στις 4.30 μ.μ. όπως μάθαμε και είναι αρκετά δημοφιλή στους ντόπιους!

Πόσο κοστίζει ο φθηνότερος μπουφές με θαλασσινά στο Siem Reap

Εντάξει, οπότε κοστίζει μόλις 7 δολάρια το άτομο, αλλά περιλαμβάνει κυριολεκτικά όλα τα είδη θαλασσινών και μοσχάρι. Εννοώ για χάρη του Χριστού έχουν στρείδια, καλά στρείδια. Σκεφτείτε πόσο κοστίζουν τα στρείδια κυριολεκτικά οπουδήποτε στον κόσμο και, στη συνέχεια, υπολογίστε ότι θα μπορούσατε να έρθετε κυριολεκτικά μόνο για αυτό. Προσωπικά είχα περίπου 10, αν και δεν ανήκω στην κατηγορία που σκέφτομαι ότι τα στρείδια είναι παρόμοια με το viagra.

Για να διαβάσετε για τα στρείδια της Καμπότζης κάντε κλικ εδώ.

Αυτό συμπληρώθηκε από πραγματικά υπέροχο καλαμάρι, το οποίο η Καμπότζη καταφέρνει καλύτερα από οποιονδήποτε κατά τη γνώμη μου, καθώς επίσης και το καβούρι. ΟΚ όχι τα τεράστια καβούρια που παίρνετε στο Kep, αγοράστε, θυμηθείτε τα 7 $, ναι, αυτό είναι πόσο κοστίζει. Και θα προσθέσω σε αυτό ότι ενώ μου άρεσε η τιμή των 7 $, ήταν επίσης ίσως το λιγότερο που θα πλήρωνα. Θα εμπιστευόσασταν έναν μπουφέ με 4$ το μόνο που μπορείτε να φάτε που σερβίρει φρέσκα θαλασσινά;

Και μετά υπάρχει ολόκληρο το βόειο κρέας και το επιδόρπιο των Χμερ. Ξέρω ότι το βόειο κρέας δεν είναι θαλασσινό, αλλά είναι απαραίτητο για όλα τα πράγματα που σχετίζονται με το Khmer BBQ. Για άλλη μια φορά είχα τη δική μου σε μεγάλο βαθμό στη σπάνια πλευρά και δεν έχω πεθάνει ακόμα.

Τα πράγματα τελείωσαν με ένα smorgasbord από επιδόρπια Χμερ, ένα σταθερό φινίρισμα σε καλό γεύμα, που ακόμη και με ποτά δεν θα κοστίσει 10 δολάρια ο άνθρωπος.

Δεν θα το δείτε σε ξένους οδηγούς φαγητού, αλλά για τον φθηνότερο μπουφέ θαλασσινών στο Siem Reap Coconut Plaza σημείωσα όλα τα ειδικά κουτιά μου.

Schreibe einen Kommentar