Μπορείτε να κάνετε Keto στη Συρία;

32
Μπορείτε να κάνετε Keto στη Συρία;

Η Συρία είναι ένα υπέροχο μέρος με εξαιρετικό φαγητό, αλλά μπορείτε να κάνετε κετο στη Συρία; Λοιπόν, φαίνεται ότι αυτό το άρθρο θα είναι στην πρώτη γραμμή αυτής της ερώτησης, γιατί αν κάνετε google „keto στη Συρία“ – θα ερωτηθείτε αν εννοείτε „ΝΑΤΟ στη Συρία“. χαχαχα

Για να διαβάσετε για το keto στις Φιλιππίνες κάντε κλικ εδώ.

Τι είναι τότε η κετο δίαιτα;

Εάν έχετε φτάσει τόσο μακριά, θα υποθέσω ότι το γνωρίζετε, αλλά σε κάθε περίπτωση ας κάνουμε μια γρήγορη ανακεφαλαίωση κετο. Ουσιαστικά σημαίνει ότι δεν υπάρχουν υδατάνθρακες, ή όσο το δυνατόν λιγότεροι, ναι, όχι ψωμί και χωρίς πατάτες.

Αλλά η άλλη πλευρά και γιατί αυτό είναι τόσο δημοφιλές είναι ότι μπορείτε να φάτε όσο κρέας, βούτυρο και ακόμη και τυρί θέλετε. Χωρίς υδατάνθρακες και πολλές πρωτεΐνες.

Πώς είναι η συριακή διατροφή;

Θα γράψω κάποια στιγμή για τη συριακή κουζίνα και το συριακό street food από μόνο του, αλλά βασικά η συριακή κουζίνα είναι πολύ καλή, πολύ ανάμεικτη και εξαιρετικά εκλεκτική. Αν και είναι πολύ βαρύ το ψωμί, κάτι που δεν είναι καλό σημάδι για να κάνετε κετο στη Συρία. Ωστόσο, τρώνε επίσης πολύ μπάρμπεκιου, καθώς και κρέας γενικά, καθώς επίσης απολαμβάνουν τσάι και ποτό – περισσότερα για αυτό αργότερα.

Για να διαβάσετε για το να κάνετε χορτοφαγία στη Συρία κάντε κλικ εδώ.

Κέτο Συριακό πρωινό

Αλίμονο, ένα συριακό πρωινό είναι πολύ βαρύ γιαούρτι και ψωμί, για να μην αναφέρουμε το γλυκό βαρύ. Αν και σε γενικές γραμμές θα σας κάνουν αυγά, ιδιαίτερα βραστά αυγά, που είναι ο καλύτερος φίλος του πρωινού κετο.

Και φυσικά συριακό τσάι – αλλά θα κάνουμε ποτά αργότερα

Κέτο στη Συρία τι είναι για μεσημεριανό;

Το μεσημεριανό είναι ως επί το πλείστον shawarma και φαλάφελ, το τελευταίο από τα οποία διατηρείται διάβολος, το πρώτο από τα οποία είναι βασικά το ίδιο. Υπάρχουν όμως πολλές ποικιλίες κεμπάπ με βάση το κρέας που μπορείτε να έχετε, αρκεί να το έχετε χωρίς το ψωμί ΚΑΙ χωρίς μαγιονέζα ή άλλες παρόμοιες σάλτσες.

Μπορεί να σας φαινόταν περίεργο, αλλά μπορείτε να διαχειριστείτε ένα καμπάπ χωρίς ψωμί στη Συρία.

Keto στη Συρία 0 τι είναι για δείπνο;

Η Συρία έχει μια πραγματικά ποικίλη κουζίνα, στην πραγματικότητα πολύ πιο ποικίλη από ό,τι στα περισσότερα μέρη της Μέσης Ανατολής, επομένως τα εστιατόρια έχουν τεράστια μενού. Και πάλι με πολύ κεμπάπ, αλλά και πολλά πιάτα από πρόβειο κρέας, κοτόπουλο και μοσχαρίσιο κρέας που έρχονται χωρίς να κοιτάξετε, ή άλλα κετο κακά πράγματα. Η Συρία κάνει επίσης βούτυρο και τυρί, ώστε να μπορείτε να κάνετε αυτό το γεύμα υπέροχο αποφεύγοντας τον διάβολο που είναι το ψωμί.

Κέτο στη Συρία – τι πίνουμε;

Το πραγματικά υπέροχο ποτό γιαουρτιού Aryan κυκλοφορεί δυστυχώς, το ίδιο και η συριακή κοκ, η μπύρα και το κρασί. Αυτό αφήνει νερό, γιουκ και τσάι. Το συριακό τσάι είναι υπέροχο και έρχεται σε διαφορετικές γεύσεις. Επίσης, συνήθως έρχεται με ζάχαρη, ή τουλάχιστον με την επιλογή να το κάνει. Δυστυχώς δεν υπάρχει ζάχαρη για εσάς εάν είστε σε κετο!

Για να διαβάσετε για τα καλύτερα συριακά ποτά κάντε κλικ εδώ.

Και μετά υπάρχει το αράκ, ένα αγνό ποτό σαν ούζο που μοιάζει με γάλα όταν το ανακατεύεις με νερό. Σωστά το μίξερ σου είναι νερό, τόσο μεθυσμένος κετο παράδεισος.

Θέλετε να δείτε τη Συρία μόνοι σας; Δείτε αυτό Σύνδεσμος.

Schreibe einen Kommentar