Καλύτερο σούπερ μάρκετ στο Siem Reap και καλύτερο σούπερ μάρκετ στην Καμπότζη – Αγορά Angkor

32
Καλύτερο σούπερ μάρκετ στο Siem Reap και καλύτερο σούπερ μάρκετ στην Καμπότζη – Αγορά Angkor

Ποιο είναι το καλύτερο σούπερ μάρκετ σε Siem Reap και Καμπότζη; Η απάντηση είναι η Angkor Market και η λέξη μου κερδίζει με μακρινή βολή! Γιατί; Α, θα μπούμε σε αυτό σε λίγο.

Έτσι, όταν μετακόμισα για πρώτη φορά στην Καμπότζη ως πρόσφυγας Coronavirus οι πρώτες μου ανασκαφές ήταν στο Siem Reap. Έχοντας ένα ωραίο μέρος με κουζίνα σήμαινε ότι πήγαμε στην αναζήτηση για τροφή με βάση την κουζίνα.

Για να διαβάσετε για το τελευταίο ελικόπτερο από τη Σαϊγκόν κάντε κλικ εδώ.

Η σκηνή του σούπερ μάρκετ στο Siem Reap;

Έτσι, η πραγματική σκηνή του σούπερ μάρκετ στο Siem Reap είναι ότι υπάρχουν μάρκες, μεγαλύτερα μάρκετ και μόνο ένα σούπερ μάρκετ στο Siem Reap – Αγορά Angkor, που βρίσκεται στην Εθνική Οδό 6, αν αυτό σημαίνει κάτι για εσάς.

Λοιπόν, τι κάνει το Angkor Market τόσο σπουδαίο; Λοιπόν, είναι ένα πραγματικό σούπερ μάρκετ μεγάλου μεγέθους και απλωμένο σε κάθε περιοχή που μπορεί να χρειαστείτε, όπως ένα σούπερ μάρκετ που γνωρίζετε. Δεν θα μπω στη σημασιολογία του τι υπάρχει σε ένα σούπερ μάρκετ, αλλά το Angkor Market το έχει.

Αυτό που το κάνει τόσο υπέροχο είναι ότι είναι ένα απόλυτο smorgasbord όχι μόνο από εθνικά προϊόντα, αλλά και τα υπέροχα πράγματα από την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία, τις Ηνωμένες Πολιτείες και το Ηνωμένο Βασίλειο. Ναι, η Angkor Market έχει Heinz, Branston, Worcestershire Sauce και μερικούς άλλους πραγματικά Βρετανούς μεγάλους!!!

Πού μπορώ να βρω Tango, Irn Bru και Orange Squash στο Siem Reap;

Εντάξει, άρα συνειδητοποιώ ότι είμαι πραγματικά Βρετανοκεντρικός εδώ, αλλά αγοράζω τον Irn Bru στην Καμπότζη; Αγοράστε Tango στην Καμπότζη; Και αγοράζοντας πορτοκαλί σκουός;;;;; Αυτά είναι τα πράγματα που πραγματικά κάνουν έναν Βρετανό ομογενή να τρελαθεί.

Θέλετε να μάθετε τι είναι το Tango; Λοιπόν είναι σαν το Fanta, αλλά πολύ καλύτερα.

Για να διαβάσετε για το Tango κάντε κλικ εδώ.

Για να διαβάσετε πώς εφευρέθηκε η Fanta από τους Ναζί κάντε κλικ εδώ.

Και πορτοκαλί σκουός; Νομίζω ότι πρέπει να δώσω σε αυτό ολόκληρο το άρθρο του, αλλά είναι βασικά ένα εγκάρδιο στο ότι ανακατεύετε το συμπύκνωμα με νερό για να φτιάξετε ένα ποτό. Δεν είναι απλά καταπληκτικό, αλλά απολύτως ένα τεράστιο μέρος της αγγλικής κουλτούρας, ναι, το πίνουμε όσο το τσάι.

Πηγαίνω κυριολεκτικά για ψώνια στο Siem Reap για να φέρω πίσω φαγητό στην Πνομ Πενχ. Για τα συμφραζόμενα, ή αν σας νοιάζει, νοιάζομαι για σούπα Heinz, τυρί μακαρόνια, τσέρκια σπαγγέτι, Irn Bru, δύο Tangos και φυσικά το προαναφερθέν πορτοκαλί σκουός. Το πορτοκαλί σκουός αξίζει σίγουρα το δικό του άρθρο μια μέρα και ναι έχω εμμονή μαζί του.

Ποιο είναι το καλύτερο σούπερ μάρκετ στην Πνομ Πενχ;

Έτσι, όταν μετακόμισα στην Πνομ Πενχ από το Σιεμ Ριπ, ένα από τα πράγματα που με ενθουσίασε περισσότερο, καθώς θα υπήρχαν υπέροχα σούπερ μάρκετ, αποδεικνύεται ότι η σκηνή των σούπερ μάρκετ της Πνομ Πενχ δεν είναι ακριβώς εκλεκτική.

Βασικά, η σκηνή του σούπερ μάρκετ της Πνομ Πενχ είναι μίνι μάρκετ, κάτι που υποτίθεται ότι θα ανανεωνόταν με την εισαγωγή του 7-Eleven – αποδεικνύεται ότι δεν είναι τόσο πολύ, αν και το Kiwi-Mart κάνει λίγη δουλειά.

Για να διαβάσετε για το 7-11 στην Καμπότζη κάντε κλικ εδώ.

Υπάρχουν όμως σούπερ μάρκετ σε ένα βαθμό στην Πνομ Πενχ, συγκεκριμένα και κυρίως το AEON Mall. Είναι καλό το εμπορικό κέντρο AEON; Λοιπόν, η AEON είναι ιαπωνικής ιδιοκτησίας, επομένως κυριαρχείται από ιαπωνικά και σε ένα βαθμό κινεζικά προϊόντα. Είναι πολύ μικρότερο από το Angkor Market, που σημαίνει λιγότερα πράγματα, αλλά είναι επίσης κατά ένα τόνο πιο ακριβό.

Θα παραδεχτώ ότι ίσως υπάρχει μια χροιά εθνικισμού στην ταπεινή μου γνώμη, αλλά επίσης δεν είμαι ο μόνος αυτής της πειθούς. Έτσι, το καλύτερο σούπερ μάρκετ στο Siem Reap είναι το Angkor Market! Δεν υπάρχει καλύτερο σούπερ μάρκετ στο Πνομ, οπότε το καλύτερο σούπερ μάρκετ στην Πνομ Πενχ είναι η Αγορά Angkor.

Schreibe einen Kommentar