Η ψητή πίτσα των ονείρων σας

56
Η ψητή πίτσα των ονείρων σας

Όταν συνδυάζετε μια ζεστή ψησταριά με υπέροχη ζύμη πίτσας συν μια χούφτα εποχικές επικαλύψεις, το παιχνίδι του γεύματός σας θα είναι επόμενο επίπεδο. Η εποχή της πίτσας στη σχάρα είναι επί και αυτή η ανάρτηση καλύπτει όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το πώς να το κάνετε σωστά.
Ψητή πίτσα με καλαμπόκι, Χιλή και Μοτσαρέλα» σύνορα=

Πώς να ψήσετε πίτσα στη σχάρα: Τα βασικά

Για να ψήσετε μια υπέροχη πίτσα ξεκινήστε με μια ζεστή σχάρα που έχει καθαριστεί καλά με ένα πινέλο. Επίσης βασικό, βοηθάει στην οργάνωση. Ετοιμάστε τη ζύμη για πίτσα, τη σάλτσα πίτσας και όλες τις επικαλύψεις. Όπως, ακριβώς δίπλα στη σχάρα. Μόλις σύρετε τη ζύμη της πίτσας στη σχάρα, τα επόμενα βήματα έρχονται διαδοχικά. Αυτό σημαίνει, είτε είστε έτοιμοι είτε όχι. Αλείψτε τη μια πλευρά της ζύμης της πίτσας με ελαιόλαδο και μαγειρέψτε πρώτα από αυτή την πλευρά, αναποδογυρίστε την, αλείψτε τη ψημένη πλευρά με σάλτσα και γαρνιτούρες. Στη συνέχεια, ολοκληρώστε το μαγείρεμα. Εάν είστε λίγο αργοί στην τακτοποίηση των επικαλύψεων, θα θελήσετε να τραβήξετε την πίτσα από τη σχάρα για αυτό το βήμα. Αυτό βοηθά στην αποφυγή της πιθανότητας καύσης. Επιστρέψτε την πίτσα από πάνω στη σχάρα για το τελικό μαγείρεμα. Συμβαίνει αστραπιαία!

Ψητή πίτσα με λάχανο, σάλτσα ντομάτας και μοτσαρέλα” border=

Γενικές συμβουλές για πίτσα στη σχάρα

 • Ξεκινήστε με ένα καλό foundation ζύμης πίτσας. Αυτή είναι η σπιτική μου ζύμη για πίτσα και λειτουργεί καλά στη σχάρα.
 • Παρόμοια με το ψήσιμο της πίτσας σε φούρνο, θέλετε να επιτύχετε μέτρια προς υψηλή έως υψηλή θερμοκρασία εδώ. Προθερμάνετε τη σχάρα όσο το δυνατόν περισσότερο και ελέγξτε τη θερμοκρασία πριν ξεκινήσετε την πίτσα. Στοχεύω για 450-500F-ish. Μπορείτε να ζεσταθείτε περισσότερο αν ψήνετε την πίτσα σας σε μια επάνω σχάρα, αλλά διατρέχετε τον κίνδυνο να καείτε σημάδια από τη σχάρα εάν βρίσκεται σε πιο άμεσο σημείο. Εάν χρησιμοποιείτε πέτρα πίτσας, αγνοήστε το και φτιάξτε τη σχάρα σας ζεστή.
 • Η πίτσα στη σχάρα διαφέρει από το ψήσιμο της πίτσας στο φούρνο στο ότι με τη ψητή πίτσα γενικά αναποδογυρίζετε τη ζύμη μία φορά πριν προσθέσετε γαρνιτούρες.
 • Εξετάστε το ενδεχόμενο να προμαγειρέψετε λαχανικά ή άλλες επικαλύψεις εάν χρειάζεται. Δεν θα έχουν πολύ χρόνο να μαγειρέψουν στο γκριλ. Τακτοποιήστε το καθένα σε ένα ξεχωριστό μπολ μαζί με την υπόλοιπη μπάρα γαρνιτούρας.
 • Χρησιμοποιήστε λίγο ελαιόλαδο στη ζύμη της πίτσας για να μην κολλήσει η πρώτη πλευρά στη σχάρα.

Κοντινή φωτογραφία μιας λευκής πίτσας με καλαμπόκι, τσίλι και μοτσαρέλα» περίγραμμα=

Grilled Pizza: The Dough

Ξεκινήστε με τη σωστή ζύμη: Όπως ανέφερα παραπάνω, πρέπει να ξεκινήσετε με μια ζύμη πίτσας που είναι στην ομάδα σας. Λατρεύω αυτή τη ζύμη πίτσας. Είναι αυτό που βλέπετε στις φωτογραφίες εδώ. Μπορείτε να διαβάσετε τα πάντα σχετικά με το γιατί μου αρέσει, με λίγα λόγια: η γεύση είναι υπέροχη, είναι εύκολο να δουλέψετε μαζί του, δεν χρειάζεστε μίξερ και δεν χρειάζεται να επιβεβαιώσετε τη μαγιά που χρησιμοποιείτε. Εξαιρετικό σε φούρνο ή σε σχάρα. Είναι εξαιρετικά ευέλικτο και προσαρμόσιμο. Εναλλακτικά, μπορείτε να πειραματιστείτε με ζύμες που έχετε αγοράσει από τοπικά σημεία πίτσας ή καταστήματα.

Θερμοκρασία γκριλ

Θερμοκρασία: Αυτός είναι ο δεύτερος πυλώνας μετά την καλή ζύμη. Ο έλεγχος της θερμοκρασίας του γκριλ είναι το κλειδί για την επιτυχία σας – και, θα είμαι ειλικρινής, μπορεί να υπάρχει μια μικρή κλίση. Εάν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με τη ζύμη της πίτσας να κολλάει στη σχάρα, ανεβάστε τη φωτιά. Και όταν χρησιμοποιείτε ψησταριά αερίου, το καπάκι είναι φίλος σας. Χρησιμοποιήστε το καπάκι για να ελέγξετε τη θερμότητα και να βάλετε τον ζεστό αέρα να κυκλοφορεί σε όλη τη διαδρομή της ζύμης. Εάν θέλετε τα γαρνιρίσματα σας να μαγειρεύονται/λιώνουν πιο γρήγορα – χτυπήστε το καπάκι για λίγο. Λάβετε υπόψη ότι πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με τις πίτσες που έχετε ρίξει περγαμηνή – θα καούν αστραπιαία. Εάν ανησυχείτε μήπως κάψουν πίτσες, μπορείτε να τις μετακινήσετε στην επάνω σχάρα, εάν η σχάρα σας έχει.

Σε γενικές γραμμές, όποιος τύπος εξωτερικού φούρνου/σχάρας χρησιμοποιώ, ελέγχω με εμμονή το κάτω μέρος και το πάνω μέρος της ζύμης και το αφήνω να μου πει τι χρειάζεται – περισσότερο χρόνο, περισσότερη ζέστη, ένα χτύπημα κ.λπ. Αν έχετε ψησταριά με διπλοί καυστήρες ή ένας τρόπος για να ρυθμίσετε μια ζεστή ζώνη και μια όχι και τόσο καυτή ζώνη, η μετακίνηση της ζύμης μπορεί επίσης να είναι χρήσιμη.

Ζύμη πίτσας στη σχάρα τοποθετημένη σε λαδόκολλα πριν το ψήσιμο” περίγραμμα=

Η τεχνική της περγαμηνής

Όταν ψήνεις πίτσες, αυτή είναι η προσέγγιση που μου αρέσει. Αρχικά, βγάζετε τη ζύμη και την πλάθετε σε λαδόκολλα που την έχετε αλείψει με λίγο ελαιόλαδο. Σε αντίθεση με την πίτσα στο φούρνο, παραλείπετε το αλεύρι εδώ. Στη συνέχεια, μπορείτε να γυρίσετε απαλά τη ζύμη στη σχάρα με την περγαμηνή να παρέχει μια ωραία δομή (δείτε παρακάτω). Ξεφλουδίστε το λαδόκολλα και προχωρήστε.

Τοποθετούμε τη ζύμη σε ζεστή σχάρα

Χρειάζεστε μια πέτρα πίτσας για να ψήσετε πίτσα;

Αν έχετε και χρησιμοποιήσετε μια πέτρα πίτσας στο φούρνο σας, μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε στη σχάρα. Τούτου λεχθέντος, δεν χρειάζεστε πέτρα πίτσας για να ψήσετε πίτσα.

Επικαλύψεις πίτσας τακτοποιημένα σε ένα ταψί

Καλύτερες γαρνιτούρες για πίτσα στη σχάρα

Αυτό είναι το διασκεδαστικό κομμάτι. Ο εμπειρικός κανόνας εδώ είναι να χρησιμοποιείτε γαρνιτούρες που πραγματικά τραγουδούν μετά από λίγα μόλις λεπτά στο γκριλ. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να θέλετε να προ-μαγειρέψετε (ή να ψήσετε) οποιεσδήποτε επικαλύψεις που θα διαρκέσουν περισσότερο από αυτό. Χρησιμοποιήστε γεμάτα γεύση, συστατικά γρήγορου μαγειρέματος που έχουν την τάση να λιώνουν (ή να μαγειρεύονται) γρήγορα για τις επικαλύψεις σας. Μην υπερβάλλετε, φροντίστε προσεκτικά κάθε πίτσα, ώστε οι γεύσεις κάθε συστατικού να έχουν χώρο να μιλήσουν. Μερικά αγαπημένα περιλαμβάνουν:

 • Λαχανικά: καλαμπόκι, λεπτά σπαράγγια, ντοματίνια ψητά, αρακάς, μανιτάρια ψητά, καραμελωμένα κρεμμύδια, ελιές, φάβα, ξύσμα εσπεριδοειδών, καρδιές αγκινάρας ψητές, πατάτες σοταρισμένες σε λεπτές φέτες.
 • Τυριά: ρικότα, φρέσκια μοτσαρέλα, γραβιέρα, φέτα, φρεσκοτριμμένη παρμεζάνα ή πεκορίνο
 • Τελευταίες πινελιές: ελαιόλαδο λεμονιού, ελαιόλαδο μανταρίνι, λάδι λάιμ μακρούτ, σχοινόπρασο και άνθη σχοινόπρασο, ζεστό μέλι
 • Βότανα: πασπαλίζουμε με φρέσκα μυρωδικά όπως ρίγανη, θυμάρι, φρέσκο ​​βασιλικό, κιμά σχοινόπρασο, λουίζα λεμονιού

Απλώνοντας σάλτσα ντομάτας σε ζύμη πίτσας” border=

 • Συνδυασμοί κορυφών:
  – σάλτσα ντομάτας, μοτσαρέλα, θρυμματισμένα τσιπς λάχανου, λάδι λεμονιού (στη φωτογραφία)
  – μοτσαρέλα, ψητό καλαμπόκι, τουρσί σεράνο τσίλι, άνθη σχοινόπρασο, κουκουνάρι (εικόνα)
  – καραμελωμένο μάραθο & ελιές
  – πέστο σπανάκι/μπιζέλι & ρικότα, πατάτες & σάλτσα καπνού τσίλι
  – ντομάτα & ψητές κόκκινες πιπεριές με κατσικίσιο τυρί
  – Πριν από λίγο καιρό συγκέντρωσα επίσης αυτή τη σελίδα με ιδέες για γαρνιτούρα πίτσας A+
  – Και, εδώ είναι μια σελίδα όπου έχω παραθέσει πολλούς πρόσφατους αγαπημένους συνδυασμούς πίτσας

Ζύμη πίτσας στη σχάρα πριν προσθέσετε γαρνιτούρες» περίγραμμα=

Πίτσες χοντρές ή λεπτές;

Παίξτε με το πόσο παχιά ή λεπτή τραβάτε τη ζύμη της πίτσας σας. Θα έχετε πολύ διαφορετικά αποτελέσματα. Όσον αφορά τη χοντρή ή τη λεπτή συζήτηση, τείνω να κλίνω προς το λεπτό. Τούτου λεχθέντος, αφήνοντας τη ζύμη λίγο πιο πηχτή, προκύπτει μια πίτσα με διαφορετική προσωπικότητα, αλλά ακόμα νόστιμη – δοκιμάστε και τα δύο για να δείτε τι σας αρέσει.

Κρούστες Make-Ahead

Μπορείτε να ψήσετε κρούστες πίτσας μέχρι και λίγες ώρες νωρίτερα. Για παράδειγμα, εάν ταΐζετε ένα πλήθος και θέλετε να ξεκινήσετε λίγο. Ψήνετε ελαφρά και τις δύο πλευρές και μετά αφήνετε να κρυώσει σε μια σχάρα. Το κλειδί είναι να πάει ελαφρύ, γνωρίζοντας ότι θα επιστρέψουν στη σχάρα αργότερα. Όταν είστε έτοιμοι για το prime time, βάλτε σάλτσα και από πάνω κάθε πίτσα και κάντε το τελευταίο ψήσιμο στη σχάρα.

Αν δεν το έχετε δοκιμάσει ποτέ, δοκιμάστε το! Είναι διασκεδαστικό να φτιάχνεις για ένα μικρό πλήθος, γιατί ο καθένας μπορεί να κάνει τη δική του προσαρμοσμένη πίτσα. Πείτε μου τους αγαπημένους σας συνδυασμούς κορυφής στα σχόλια.

101 Συνδρομή Βιβλίων Μαγειρικής

Η συνδρομή Premium Χωρίς διαφημίσεις περιλαμβάνει:
-Περιεχόμενο χωρίς διαφημίσεις
-Συνταγές φιλικές προς την εκτύπωση
Μπαχαρικό / Βότανο / Λουλούδι / Ξύσμα Συλλογή συνταγών pdf
Weeknight Express Συλλογή συνταγών pdf
– Μπόνους έκπληξη όλο το χρόνο

Schreibe einen Kommentar