Η παράδοση συνεχίζεται – Προς τους μαθητές, τους δασκάλους και τις κοινότητες που ξεκινούν την αποστολή SSEP 12 στον ISS, Καλωσόρισμα στα Διαστημικά Προγράμματα της Αμερικής και του Καναδά, NASA Johnson Style (με Some One Direction)

27
Η παράδοση συνεχίζεται – Προς τους μαθητές, τους δασκάλους και τις κοινότητες που ξεκινούν την αποστολή SSEP 12 στον ISS, Καλωσόρισμα στα Διαστημικά Προγράμματα της Αμερικής και του Καναδά, NASA Johnson Style (με Some One Direction)
ISS014E09795

14 Δεκεμβρίου 2006— Ο αστροναύτης της Ευρωπαϊκής Διαστημικής Υπηρεσίας (ESA) Christer Fuglesang, ειδικός της αποστολής STS-116, συμμετέχει στη δεύτερη από τις τρεις προγραμματισμένες συνεδρίες εξωοχηματικής δραστηριότητας (EVA) της αποστολής καθώς συνεχίζεται η κατασκευή στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό. Φωτογραφία: NASA [CLICK ON PHOTO TO ZOOM]

Είναι μια παράδοση διαστημικού προγράμματος από την αποστολή 5 στον ISS. Κάθε φορά που ξεκινάμε μια νέα ευκαιρία πτήσης SSEP, είναι ώρα για NASA Johnson Style. Δεν μπορούμε να φανταστούμε καλύτερο βίντεο για να ενημερωθούν οι μαθητές (και οι καθηγητές) για να ξεκινήσουν την αποστολή 12 στον ISS. Σε όλους τους Διευθυντές και τους δασκάλους του Κοινοτικού Προγράμματος της Αποστολής 12, ανεβάστε το βίντεο στην οθόνη του μεγάλου αμφιθέατρο (ή cafagymateria), χαμηλώστε τα φώτα και ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΙ η ένταση. Θέλουμε όλοι να αναγνωρίσουν ότι αυτό που πρόκειται να ξεκινήσουν είναι πολύ αληθινό.

Και παρεμπιπτόντως, θα θέλαμε να επεκτείνουμε λίγο την παράδοση. Κυκλοφόρησε στις 21 Αυγούστου 2015, εδώ είναι επίσης το μουσικό βίντεο από τους One Direction Μην με σέρνεις κάτωγυρίστηκε σε τοποθεσία στο Διαστημικό Κέντρο Johnson της NASA στο Χιούστον.

Είναι ο τρόπος μας να καλωσορίσουμε στα Διαστημικά Προγράμματα της Αμερικής και του Καναδά.

Πραγματικές διαστημικές πτήσεις όλη την ώρα – αυτό υποσχεθήκαμε. Όσον αφορά την εκπαίδευση STEM για τον 21ο αιώνα, είναι το σωστό υλικό.


Το Student Spaceflight Experiments Program (SSEP) είναι ένα πρόγραμμα του Εθνικού Κέντρου για την Εκπαίδευση στη Γη και τη Διαστημική Επιστήμη (NCESSE) στις ΗΠΑ και το Arthur C. Clarke Institute for Space Education διεθνώς. Επιτρέπεται μέσω στρατηγικής συνεργασίας με DreamUp PBC και NanoRacks LLC, οι οποίες συνεργάζονται με τη NASA στο πλαίσιο μιας συμφωνίας Space Act ως μέρος της χρήσης του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού ως Εθνικού Εργαστηρίου. Το SSEP είναι το πρώτο προσχολικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα STEM που αποτελεί εθνική πρωτοβουλία των ΗΠΑ και υλοποιείται ως εμπορική διαστημική επιχείρηση σε τροχιά.

ο Smithsonian National Air and Space Museum, Κέντρο για την Προώθηση της Επιστήμης στο Διάστημα (CASIS)και Subaru της Αμερικής, Inc., είναι Εθνικοί Εταίροι των ΗΠΑ στο Πρόγραμμα Πειραμάτων Διαστημικών Πτήσεων Σπουδαστών. Magellan Aerospace είναι Καναδός Εθνικός Συνεργάτης στο Πρόγραμμα Σπουδαστικών Πειραμάτων Διαστημικών Πτήσεων.

Schreibe einen Kommentar