Ενημέρωση Κατασκευής Δημόσιων Έργων – Απρίλιος 2023

0
Ενημέρωση Κατασκευής Δημόσιων Έργων – Απρίλιος 2023

Ridge Lake Park. Ξεκίνησε η κατασκευή του νέου πάρκου που θα βρίσκεται στα 22 στρέμματα που διαθέτει η πόλη έξω από την εθνική οδό 20. Αποτελείται από χώρο στάθμευσης, κτήριο ανάπαυσης με καλυμμένο καθιστικό, πάρκο σκύλων, βελτιώσεις λιμνών και μονοπάτια. θα είναι το νεότερο μέρος για να χαλαρώσετε και να χαλαρώσετε. Η πρωτοπορία έγινε στις 29 Νοεμβρίουου. Πολλές από τις ανέσεις του πάρκου προτάθηκαν από το κοινό κατά τη διάρκεια των ανοιχτών εκδηλώσεων που πραγματοποιήσαμε το 2017 και το 2018.

Οι εργασίες βαθμολόγησης βρίσκονται σε εξέλιξη. Έχουν εγκατασταθεί υπόγειες υδραυλικές και ηλεκτρολογικές υπηρεσίες. Η πλάκα από σκυρόδεμα και τα πατώματα έχουν χυθεί. Ξεκίνησε η κατασκευή τοίχων και στέγης. Επίσης, έχουν ξεκινήσει οι εργασίες για την επισκευή του φράγματος για την κάτω και την άνω λιμνούλα.

Βελτιώσεις λίμνης μπολ. Με σκοπό να καταστήσουν αυτήν την ευκολία πιο σταθερή και εύχρηστη, αυτές οι βελτιώσεις περιλαμβάνουν την αντικατάσταση της αποτυχημένης εξόδου που ρυθμίζει τη στάθμη του νερού της λίμνης και αποτρέπει τις πλημμύρες, ένα νέο περίπτερο για εκδηλώσεις, συναθροίσεις ή απλώς χαλάρωση. Θα διαθέτει επίσης νέο χώρο στάθμευσης που θα χρησιμεύει ως φορτίο στον χώρο για συναυλίες και παραστάσεις.

Η κατασκευή έχει ξεκινήσει. Η δομή ελέγχου εξόδου έχει εγκατασταθεί. Επίσης, οι σωλήνες για τον έλεγχο της στάθμης του νερού στη λίμνη είναι στη θέση τους και η επένδυση της λίμνης έχει επανασφραγιστεί. Ξεκίνησαν οι εργασίες στους τοίχους, τις κολώνες, τα πεζοδρόμια και τα πεζούλια. Η βαθμολόγηση του χώρου στάθμευσης θα ξεκινήσει την επόμενη εβδομάδα.

Επέκταση Alton Tucker Blvd. Οι εργασίες σχεδιασμού ολοκληρώθηκαν και έχουμε κάνει αγγελία για προσφορές. Αυτό το έργο θα βελτιώσει τη διασταύρωση των Level Creek Rd και West Broad Street, καθώς και επέκταση του Alton Tucker στον αυτοκινητόδρομο 20 στο ανατολικό άκρο της ιδιοκτησίας E Center.

Πλακόστρωση και επισκευή οδών. Η σύμβαση έχει ανατεθεί στην Georgia Paving για το έργο του δρόμου LMIG 2022,2023. Λάβαμε προσφορές από 8 εταιρείες για την αποκατάσταση και επισκευή 23 δρόμων, ενός χώρου στάθμευσης και ενός νεκροταφείου. Οι εργασίες θα ξεκινήσουν αργότερα αυτόν τον μήνα.

Οι δρόμοι που θα απευθυνθούν είναι:

Όνομα δρόμου Από Προς την
Brookdale Dr Hillcrest αδιέξοδο
Primrose Park Rd Blossom Brook Ct όρια της πόλης
Primrose Park Ct Primrose Park Rd αδιέξοδο
Summer Creek Ct Primrose Park Rd αδιέξοδο
Blossom Brook Dr Primrose Park Rd Avalon Creek Road
Avalon Creek Road Γραμμή Φάσης αδιέξοδο
Roberts Run Cove Roberts Rd αδιέξοδο
Spring Hill Dr Level Creek Rd Whitehead Rd
Pinecrest Dr ΑΕΠ τέλος
Εκκλησία Αγ Level Creek Rd W Broad St
W Broad St Alton Tucker Blvd Nelson Brogdon Blvd
Alton Tucker Blvd. ΑΕΠ W Broad St
Arbor View Way Underhill Ct αδιέξοδο
Κλάδος Πεύκου Περ Arbor View Way αδιέξοδο
Pine Branch Ct Arbor View Way αδιέξοδο
Under Hill Ln Arbor View Way αδιέξοδο
Oak Grove Dr Level Creek Rd τέλος
Avonley Creek Dr Old Cumming Hwy Avonley Creek Trace
Kyle Trace Ct. Avonley Creek Dr. αδιέξοδο
Glencora Κλείσιμο Avonley Creek Dr. αδιέξοδο
Avonley Creek Trc Avonley Creek Dr. αδιέξοδο
Starwind Way Avonley Creek Dr. αδιέξοδο
Palser Trc Avonley Creek Trace αδιέξοδο
Χώρος στάθμευσης Δημαρχείου Ασφάλτου ΕΟΠ Ασφάλτου ΕΟΠ
Νεκροταφείο Driveways Διάφορος

Οι εργασίες έχουν ξεκινήσει στο Avonley Creek Subdivision και θα πρέπει να ολοκληρωθούν αυτή την εβδομάδα. Μετά από αυτό, θα μετακομίσουν στο Arbor View Way στο Oaks στην υποδιαίρεση Lanier για το edge mill και το top coat. Η σφράγιση ρωγμών στους άλλους δρόμους προχωρά, με τους δρόμους Spring Hill, Church και West Broad να έχουν ολοκληρωθεί. Η αναμενόμενη ολοκλήρωση αυτού του έργου είναι στις 31 Οκτωβρίου.

Schreibe einen Kommentar