Ενημέρωση Κατασκευής Δημόσιων Έργων – Φεβρουάριος 2023

5
Ενημέρωση Κατασκευής Δημόσιων Έργων – Φεβρουάριος 2023

Sugar Hill Greenway

Πλησιάζουμε στην ολοκλήρωση με αυτό το έργο και έτοιμοι για μια μεγάλη γιορτή τον Μάρτιο! Υπάρχουν μόνο μερικά στοιχεία της τελικής λίστας διάτρησης προς συμπλήρωση. Τα εγκαίνια έχουν προγραμματιστεί για τις 20 Μαρτίου. Αναζητήστε ανακοινώσεις σύντομα.


Πάρκο χρυσωρυχείου. Ευχαριστούμε το υπέροχο Τμήμα Δημοσίων Έργων μας για την εγκατάσταση ενός καταστρώματος παρατήρησης κοντά στην είσοδο του ορυχείου. Υπάρχουν μόνο μερικά ακόμη στοιχεία της λίστας διάτρησης που πρέπει να ολοκληρωθούν πριν ολοκληρωθεί αυτό το έργο. Τα εγκαίνια έχουν προγραμματιστεί για τις 20 Μαρτίου. Αναζητήστε ανακοινώσεις σύντομα.

Ridge Lake Park. Ξεκίνησε η κατασκευή του νέου πάρκου που θα βρίσκεται στα 22 στρέμματα που διαθέτει η πόλη έξω από τον αυτοκινητόδρομο 20. Αποτελείται από χώρο στάθμευσης, κτήριο ανάπαυσης με καλυμμένο καθιστικό, πάρκο σκύλων, βελτιώσεις λιμνών και μονοπάτια. θα είναι το νεότερο μέρος για να χαλαρώσετε και να χαλαρώσετε. Η πρωτοπορία έγινε στις 29 Νοεμβρίουου. Πολλές από τις ανέσεις του πάρκου προτάθηκαν από το κοινό κατά τη διάρκεια των ανοιχτών εκδηλώσεων που πραγματοποιήσαμε το 2017 και το 2018.

Οι εργασίες βαθμολόγησης βρίσκονται σε εξέλιξη. Εγκαθίστανται υπόγειες υδραυλικές και ηλεκτρολογικές υπηρεσίες. Η τσιμεντένια πλάκα και τα πατώματα θα χυθούν τις επόμενες δύο εβδομάδες. Επίσης, έχουν ξεκινήσει οι εργασίες για την επισκευή του φράγματος για την κάτω λίμνη.

Κτήριο τουαλέτας Gary Pirkle Park. Έχουν ληφθεί προσφορές για κατασκευή και αξιολογούνται για ένα κτίριο τουαλέτας που θα εξυπηρετεί τα νέα χωράφια στη Νότια πλευρά του πάρκου. Θα ενσωματώσουν 7 πάγκους unisex και ένα πρατήριο πλήρωσης μπουκαλιών νερού.

Βελτιώσεις λίμνης μπολ. Με σκοπό να καταστήσουν αυτήν την ευκολία πιο σταθερή και εύχρηστη, αυτές οι βελτιώσεις περιλαμβάνουν την αντικατάσταση της αποτυχημένης εξόδου που ρυθμίζει τη στάθμη του νερού της λίμνης και αποτρέπει τις πλημμύρες, ένα νέο περίπτερο για εκδηλώσεις, συναθροίσεις ή απλώς χαλάρωση. Θα διαθέτει επίσης νέο χώρο στάθμευσης που θα χρησιμεύει ως φορτίο στον χώρο για συναυλίες και παραστάσεις.

Η κατασκευή είναι καλά σε εξέλιξη. Η δομή ελέγχου εξόδου έχει εγκατασταθεί. Επίσης, οι σωλήνες για τον έλεγχο της στάθμης του νερού στη λίμνη είναι στη θέση τους. Στη συνέχεια θα ξεκινήσουν οι εργασίες στον τοίχο, το πεζοδρόμιο και τις βεράντες. Η βαθμολόγηση για το χώρο στάθμευσης θα ξεκινήσει μετά από αυτό και θα μειώσει το μεγάλο σωρό βρωμιάς στον τελικό βαθμό.

Επέκταση Alton Tucker Blvd. Οι εργασίες έρευνας έχουν ολοκληρωθεί και οι εργασίες σχεδιασμού είναι σε εξέλιξη για την επέκταση της Alton Tucker Blvd. Αυτό το έργο θα βελτιώσει τη διασταύρωση των Level Creek Rd και West Broad Street, καθώς και επέκταση του Alton Tucker στον αυτοκινητόδρομο 20 στο ανατολικό άκρο της ιδιοκτησίας E Center. Όταν ολοκληρωθούν οι εργασίες σχεδιασμού, θα κάνουμε διαφήμιση για έναν κατασκευαστικό συνεργάτη. Τα έγγραφα των προσφορών θα πρέπει να είναι έτοιμα τον Μάρτιο.

Πλακόστρωση και επισκευή οδών. Η σύμβαση έχει ανατεθεί στην Georgia Paving για το έργο του δρόμου LMIG 2022,2023. Λάβαμε προσφορές από 8 εταιρείες για την αποκατάσταση και επισκευή 23 δρόμων, ενός πάρκινγκ και των δρόμων νεκροταφείων. Οι εργασίες θα ξεκινήσουν αργότερα αυτόν τον μήνα.

Οι δρόμοι που θα απευθυνθούν είναι:

Όνομα δρόμου Από Προς την
Brookdale Dr Hillcrest αδιέξοδο
Primrose Park Rd Blossom Brook Ct όρια της πόλης
Primrose Park Ct Primrose Park Rd αδιέξοδο
Summer Creek Ct Primrose Park Rd αδιέξοδο
Blossom Brook Dr Primrose Park Rd Avalon Creek Road
Avalon Creek Road Γραμμή Φάσης αδιέξοδο
Roberts Run Cove Roberts Rd αδιέξοδο
Spring Hill Dr Level Creek Rd Whitehead Rd
Pinecrest Dr ΑΕΠ τέλος
Εκκλησία Αγ Level Creek Rd W Broad St
W Broad St Alton Tucker Blvd Nelson Brogdon Blvd
Alton Tucker Blvd. ΑΕΠ W Broad St
Arbor View Way Underhill Ct αδιέξοδο
Κλάδος Πεύκου Περ Arbor View Way αδιέξοδο
Pine Branch Ct Arbor View Way αδιέξοδο
Under Hill Ln Arbor View Way αδιέξοδο
Oak Grove Dr Level Creek Rd τέλος
Avonley Creek Dr Old Cumming Hwy Avonley Creek Trace
Kyle Trace Ct. Avonley Creek Dr. αδιέξοδο
Glencora Κλείσιμο Avonley Creek Dr. αδιέξοδο
Avonley Creek Trc Avonley Creek Dr. αδιέξοδο
Starwind Way Avonley Creek Dr. αδιέξοδο
Palser Trc Avonley Creek Trace αδιέξοδο
Χώρος στάθμευσης Δημαρχείου Ασφάλτου ΕΟΠ Ασφάλτου ΕΟΠ
Νεκροταφείο Driveways Διάφορος


Βελτιώσεις Νεκροταφείου.
Οι αμμοχάλικες είναι σε εξέλιξη, η τελική βαθμολόγηση των πλαγιών και το γρασίδι είναι σε εξέλιξη. Curb & Gutter & τσιμεντένιο κολάρο για να ξεκινήσει η δεύτερη εβδομάδα του μήνα, εν αναμονή του καιρού. Κάγκελα και περίφραξη θα ακολουθήσουν προς το τέλος του μήνα. Υπολογίζεται ένας ακόμη μήνας κατασκευής, εν αναμονή του καιρού.

Schreibe einen Kommentar