Ενημέρωση Κατασκευής Δημόσιων Έργων – Ιανουάριος 2023

13
Ενημέρωση Κατασκευής Δημόσιων Έργων – Ιανουάριος 2023

Sugar Hill Greenway

Το τελευταίο τμήμα του πεζόδρομου έχει εγκατασταθεί και η τσιμεντένια προσέγγιση έχει χυθεί. Τα κιγκλιδώματα του πεζόδρομου τοποθετούνται τώρα. Όταν ολοκληρωθεί, όλα τα 4,7 μίλια της φάσης 1 θα είναι έτοιμα για απόλαυση.

Πάρκο χρυσωρυχείου. Ευχαριστούμε το υπέροχο Τμήμα Δημοσίων Έργων μας για την εγκατάσταση ενός καταστρώματος παρατήρησης κοντά στην είσοδο του ορυχείου. Υπάρχουν μόνο μερικά ακόμη στοιχεία της λίστας διάτρησης που πρέπει να ολοκληρωθούν πριν ολοκληρωθεί αυτό το έργο.

Ridge Lake Park. Ξεκίνησε η κατασκευή του νέου πάρκου που θα βρίσκεται στα 22 στρέμματα που διαθέτει η πόλη έξω από τον αυτοκινητόδρομο 20. Αποτελείται από χώρο στάθμευσης, κτήριο ανάπαυσης με καλυμμένο καθιστικό, πάρκο σκύλων, βελτιώσεις λιμνών και μονοπάτια. θα είναι το νεότερο μέρος για να χαλαρώσετε και να χαλαρώσετε. Η πρωτοπορία έγινε στις 29 Νοεμβρίουου. Πολλές από τις ανέσεις του πάρκου προτάθηκαν από το κοινό κατά τη διάρκεια των ανοιχτών εκδηλώσεων που πραγματοποιήσαμε το 2017 και το 2018.

Κτήριο τουαλέτας Gary Pirkle Park. Το στάδιο του σχεδιασμού έχει ολοκληρωθεί. έχουν ληφθεί προσφορές και αξιολογούνται για ένα κτίριο τουαλέτας που θα εξυπηρετεί τα νέα χωράφια στη Νότια πλευρά του πάρκου. Θα ενσωματώσουν 7 πάγκους unisex και ένα πρατήριο πλήρωσης μπουκαλιών νερού.

Βελτιώσεις λίμνης μπολ. Με σκοπό να καταστήσουν αυτήν την ευκολία πιο σταθερή και εύχρηστη, αυτές οι βελτιώσεις περιλαμβάνουν την αντικατάσταση της αποτυχημένης εξόδου που ρυθμίζει τη στάθμη του νερού της λίμνης και αποτρέπει τις πλημμύρες, ένα νέο περίπτερο για εκδηλώσεις, συναθροίσεις ή απλώς χαλάρωση. Θα διαθέτει επίσης νέο χώρο στάθμευσης που θα χρησιμεύει ως φορτίο στον χώρο για συναυλίες και παραστάσεις.

Η κατασκευή ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2022. Η επένδυση του σωλήνα που συνδέεται με το σύστημα ομβρίων υδάτων έχει ολοκληρωθεί. Σύντομα θα ακολουθήσουν οι χωματουργικές εργασίες. Ξεκίνησαν οι εργασίες για τη γραμμή υγειονομικής αποχέτευσης.

Επέκταση Alton Tucker Blvd. Οι εργασίες έρευνας έχουν ολοκληρωθεί και οι εργασίες σχεδιασμού είναι σε εξέλιξη για την επέκταση της Alton Tucker Blvd. Αυτό το έργο θα βελτιώσει τη διασταύρωση των Level Creek Rd και West Broad Street, καθώς και επέκταση του Alton Tucker στον αυτοκινητόδρομο 20 στο ανατολικό άκρο της ιδιοκτησίας E Center. Όταν ολοκληρωθούν οι εργασίες σχεδιασμού, θα κάνουμε διαφήμιση για έναν κατασκευαστικό συνεργάτη.

Πεζοδρόμια Sycamore. Αυτό το έργο έχει πλέον ολοκληρωθεί, συνδέοντας το τελικό τμήμα του πεζοδρομίου κατά μήκος της ανατολικής πλευράς του δρόμου.

Πλακόστρωση και επισκευή οδών. Οι προσφορές έχουν ληφθεί και αξιολογούνται για το έργο οδού LMIG 2022,2023. Λάβαμε προσφορές από 8 εταιρείες για την αποκατάσταση και επισκευή 23 δρόμων, ενός χώρου στάθμευσης και ενός νεκροταφείου.

Οι δρόμοι που θα απευθυνθούν είναι:

Schreibe einen Kommentar