Γρήγορες Vegan Enchiladas με σάλτσα γλυκοπατάτας

28
Γρήγορες Vegan Enchiladas με σάλτσα γλυκοπατάτας

Μια εβδομαδιαία φιλική enchilada πρέπει να τσεκάρει πολλά κουτιά για μένα. Είστε έτοιμοι για τη σύντομη λίστα; Ορίστε. Αυτά τα enchiladas πρέπει να είναι νόστιμα ΚΑΙ: εύκολο στη συναρμολόγηση, χωρίς προμαγειρέματα εξαρτημάτων, μια υγιεινή εναλλακτική σε όλες τις βαριές εκδόσεις τυριών εκεί έξω και, ιδανικά, στο φούρνο σε λιγότερο από δέκα λεπτά. Αυτό είναι το ονειρικό σενάριο. Μετά από κάποιους πειραματισμούς, σας προσφέρω αυτά – γρήγορες, vegan enchiladas.
Γρήγορες Vegan Enchiladas με σάλτσα γλυκοπατάτας
Αυτό που κοιτάτε είναι τρυφερά enchiladas φτιαγμένα με μαύρα φασόλια, γλυκοπατάτες και άρωμα κουρκουμά. Επικεντρώθηκα επίσης στο να φτιάξω μια έκδοση που ήταν φυτική και vegan, αλλά και εύκολα προσαρμόσιμη. Αν θέλετε να προσθέσετε λίγη φέτα στη γέμιση εδώ (αν δεν είστε vegan, φυσικά) τότε προτιμήστε το. Αυτά είναι επίσης πολύ καλά επικαλυμμένα με λίγο καλό γκουακαμόλε. Είναι μια συνταγή που θα πρέπει να μπορεί να φιλοξενήσει πολλά από αυτά που μπορεί να ονειρευτείτε να κυλήσετε σε μια τορτίγια και να ψήσετε μέχρι να αφρατέψουν και να ροδίσουν.
Γρήγορες Vegan Enchiladas με σάλτσα γλυκοπατάτας
Αυτή η συνταγή είναι παρόμοια στο πνεύμα με τα λαζάνια της τελευταίας στιγμής που έχετε φτιάξει ένα σωρό από εσάς. Στην πραγματικότητα, άρχισα να δουλεύω και στα δύο γύρω στην ίδια εποχή, οπότε αν σας αρέσει το ένα, δοκιμάστε και το άλλο.
Γρήγορες Vegan Enchiladas με σάλτσα γλυκοπατάτας

Παραλλαγές

Μερικές σημειώσεις, έγραψα τη συνταγή που ζητά χειμωνιάτικο σκουός σε κονσέρβα – οτιδήποτε όπως κολοκύθα, γλυκοπατάτα ή άλλο χειμωνιάτικο σκουός θα λειτουργήσει. Ό,τι αγαπάτε εσείς και η οικογένειά σας. Σκόνταψα σε ένα κονσερβοποιημένο κολοκυθάκι βουτύρου κατά τη διάρκεια μιας περιστροφής στο Trader Joe’s, πριν λίγο καιρό, εφοδιασμένο, και αυτό είναι που βλέπετε στην εικόνα εδώ. Μπορείτε, φυσικά, να χρησιμοποιήσετε σκουός που έχετε ψήσει στο σπίτι αντί για κονσέρβα – απλώς κάνει τη διαδικασία λιγότερο γρήγορη ;)…

101 Συνδρομή Βιβλίων Μαγειρικής

Η συνδρομή Premium Χωρίς διαφημίσεις περιλαμβάνει:
-Περιεχόμενο χωρίς διαφημίσεις
-Συνταγές φιλικές προς την εκτύπωση
Μπαχαρικό / Βότανο / Λουλούδι / Ξύσμα Συλλογή συνταγών pdf
Weeknight Express Συλλογή συνταγών pdf
– Μπόνους έκπληξη όλο το χρόνο

Schreibe einen Kommentar