Βυθίζοντας τον εαυτό σας στη Βοστώνη: Απολαμβάνοντας τη ζωντανή κουλτούρα

12
Βυθίζοντας τον εαυτό σας στη Βοστώνη: Απολαμβάνοντας τη ζωντανή κουλτούρα

Η Βοστώνη είναι μια ιστορική πόλη που γεμίζει με έναν ζωντανό πολιτισμό που είναι διασκεδαστικό να εξερευνήσετε. Η ψυχαγωγία και η διασκέδαση δεν είναι ποτέ μακριά, και υπάρχει κάτι για επισκέπτες όλων των ηλικιών. Ανεξάρτητα από το πόσο καιρό σχεδιάζετε να επισκεφθείτε τη Βοστώνη, πρέπει να προγραμματίσετε το ταξίδι σας για να μεγιστοποιήσετε το χρόνο σας. Με τόσα πολλά να κάνετε και να δείτε, πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να προγραμματίσετε και να οργανώσετε τις μέρες σας.

Πράγματα που πρέπει να κάνετε

Βουτηγμένοι στην ιστορία και τον πολιτισμό, θα διαπιστώσετε ότι υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε στη Βοστώνη για κάθε προϋπολογισμό και ηλικίες. Από το περπάτημα στο Freedom Trail μέχρι το να κατευθυνθείτε προς το Fenway Park για να παρακολουθήσετε ένα παιχνίδι red-sox, θα διαπιστώσετε ότι δεν υπάρχει ποτέ μια βαρετή στιγμή. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι μια κρουαζιέρα στα αξιοθέατα μπορεί να είναι κάτι που σας ενδιαφέρει να κάνετε. Ή, μπορεί κάλλιστα να απολαύσετε απλώς τη βόλτα σας στις όμορφα σχεδιασμένες και περιποιημένες γειτονιές, ειδικά το φθινόπωρο, όταν τα περισσότερα σπίτια είναι διακοσμημένα ανάλογα. Καθώς υπάρχουν πολλά πράγματα να κάνετε, πρέπει να περιορίσετε τι είναι σημαντικό για εσάς και τι όχι. Η σύνταξη μιας μικρής λίστας για το ταξίδι σας θα σας βοηθήσει να δείτε την πλευρά της Βοστώνης που σας ενδιαφέρει περισσότερο.

Αποφασίζοντας πού να μείνετε και να κοιμηθείτε

Όταν εξετάζετε πού θα κοιμηθείτε στη Βοστώνη, ίσως θέλετε να αποφασίσετε πρώτα σε ποια γειτονιά θέλετε να βρίσκεστε. θέλετε να μείνετε στο κέντρο της πόλης, ή κοιτάτε την προκυμαία; Αφού μάθετε ποια τοποθεσία σας αρέσει, τότε μπορείτε να αποφασίσετε τι τύπο καταλύματος θα θέλατε. Για παράδειγμα, θα θέλατε να μείνετε σε έναν χαριτωμένο μικρό ξενώνα ή ένα bed and breakfast ή ψάχνετε για ένα πολυτελές boutique ξενοδοχείο; Οι τιμές των καταλυμάτων μπορεί να ποικίλλουν πολύ από 100 $ ανά διανυκτέρευση έως και 400 $ +, επομένως επιλέξτε το κατάλυμα που ταιριάζει στις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας.

Απολαμβάνοντας εξαιρετικό φαγητό και κουζίνα

Ένα μεγάλο μέρος του ταξιδιού και της διαμονής σας θα περιστρέφεται γύρω από το φαγητό και την κουζίνα που τρώτε. Όταν εξερευνάτε τη Βοστώνη, πρέπει να απολαμβάνετε τοπικά πιάτα. Από ένα γλυκό κέρασμα που ονομάζεται Κρεμόπιτα Βοστώνης μέχρι αλμυρή αχιβάδα, θα διαπιστώσετε ότι υπάρχουν πολλά για να γαργαλήσετε αυτούς τους γευστικούς κάλυκες. Όταν ψάχνετε μέρη για φαγητό και φαγητό, προσπαθήστε να αποφύγετε τις συστάσεις όπου μπορείτε. Δείτε πού επισκέπτονται οι ντόπιοι και βασίστε την απόφασή σας μόνο σε κάτι περισσότερο από την τιμή.

Επιστροφή σε έναν κόσμο της ιστορίας

Η Βοστώνη είναι πραγματικά μια τοποθεσία που είναι γεμάτη ιστορία, και κατά την επίσκεψή σας, μπορείτε να συμμετάσχετε στην αναδημιουργία ιστορικών σκηνών, αν θέλετε. Για παράδειγμα, μπορείτε να νιώσετε και να δείτε το πάρτι του τσαγιού να ζωντανεύει και να επισκεφτείτε το μουσείο για να δείτε πραγματικά τεχνουργήματα από τότε που γράφτηκε η ιστορία. Παιχνίδι ρόλων και αναδημιουργία του πάρτι τσαγιού και άλλα ιστορικά γεγονότα θα σας επιτρέψουν να αισθανθείτε στενά συνδεδεμένοι με τη Βοστώνη. Θα σας βοηθήσει να απολαύσετε την επίσκεψή σας λίγο περισσότερο.

Schreibe einen Kommentar